Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZRÓBCIE COŚ DO CHUJA Z TYM LOGMANEM, BO MNIE I ZRESZTĄ NIE TYLKO MNIE KREW ZALEWA

TO JEST KURWA ŻAŁOSNE, WYSTARCZY TYLKO SPOJRZEĆ NA TREŚĆ PISANYCH PRZEZ NIEGO POSTÓW

@DO KOGOŚ KTO MA WŁADZE NAD FORUM

JEŚLI WCHODZISZ TU TO Z PEWNOŚCIĄ NIE JESTEŚ IDIOTĄ I WIDZISZ CO DO TEMATU WNOSZĄ JEGO POSTY WIĘC Z ŁASKI KURWA SWOJEJ NIE OPIERDALAJ SIE I ZWRÓĆ UWAGĘ NA DEBILA, KTÓRY JEDYNE CO ROBI DOBRZE TO WKURWIA LUDZI!

@co do mojego konta - tak wiem, już robie nowe.

Opublikowano
Jebie Ci??

sorry ale zall takich ludzi!

@ moze czasami pisze bez sensu, ale ogolnie to On jakos rozrusza to forum!

ty jesteś nie lepszy i nie zdziwibyłbym sie jak to twoje drugie konto lub jesteś jego ziomem, bo piszesz zazwyczaj przy nim\po nim, te same głupoty i bezsensowne teksty.

Opublikowano

sory ale mam podejrzenie ze marek345 to jest LOGMAN21 [jak dobrze pamietam czy 21] poprostu to napisales z 2 konta myslisz ze piszac "!" tak latwo Cie nie zdemaskowac ? chyba sa z 2 osoby przynajmniej ja je widzialem ktore pisza zdania i to w wiekszosc z ! wdodatku ten avek :> a co do wypowiedzi Bandita to stary wez sie w garsc jeszcze wiele przed toba tak jak to w cs'ie jest płacz off

masz swoje zdanie wkuriwa cie to jest twoj problem po co piszesz to na forum... Admini pilnuja forum i nie mow ze nie bo mi sie smiac chce... dobra zadze zamknac ten temat lub nawet go wzucic do kosza bo tylko bedzie spam.

Opublikowano

No to ładnie!!! Marek z kąd jestes? Ja Krakow!

DO logmen21@ czemu zabrales avatara z mario?!

Ja go mialem pierwszy!!

tu sprawa avatara!

@topic

A ty powinieneś dostać bana! Za topic!

WORLD TRADE SERVICE

tibiaziom1.png

milusiaxdd.png

antyvisla.jpg

elo3457.png

cigarettepacket2.th.jpg

Opublikowano
sory ale mam podejrzenie ze marek345 to jest LOGMAN21 [jak dobrze pamietam czy 21] poprostu to napisales z 2 konta myslisz ze piszac "!" tak latwo Cie nie zdemaskowac ? chyba sa z 2 osoby przynajmniej ja je widzialem ktore pisza zdania i to w wiekszosc z ! wdodatku ten avek :> a co do wypowiedzi Bandita to stary wez sie w garsc jeszcze wiele przed toba tak jak to w cs'ie jest płacz off

masz swoje zdanie wkuriwa cie to jest twoj problem po co piszesz to na forum... Admini pilnuja forum i nie mow ze nie bo mi sie smiac chce... dobra zadze zamknac ten temat lub nawet go wzucic do kosza bo tylko bedzie spam.

nie mówie, że nie pilnują.

No to ładnie!!! Marek z kąd jestes? Ja Krakow!

tu sprawa avatara!

@topic

A ty powinieneś dostać bana! Za topic!

jeśli ja powinienem dostać bana to ty również

Opublikowano

Ty kurwa gosciu jestes niemozny! Wczoraj miales 170 postow, dzisiaj 210. Jakie rozrusza?! To jest kurwa frajer co pisze w tym rodzaju: "poszukam, najwyzej zeedytuje", " nie wiem, ale wydaje mi sie ze nie da sie". On ma rozruszac?! Logman21 wszyscy ci mowia GOOD BYE! Spamerow nikt nie chce na forum!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...