Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot z x-ray

.V.aQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

umiem zrobic ng ale to duzo roboty przynajmniej u mnie na kompie bo musze to inaczej robic jakie sa bezplatne boty moze to byc nawet tylko x-ray nie zalezy mi na cavebotach itp tylko ta opcja jest dla mnie wazna. Z gory dzieki =]

@edit

bot moglby posiadac rune makera ale jest to dodatkowa sprawa =] moze byc ale nie musi

Opublikowano

tak wogole to dzieki tyle to ja tez wiem chociaz bys mogl dac link...

@offtop stary twoje wypowiedzi tak jak i marka sa tak sabo bezsensowne ze to glowa boli posty nabijasz ze glowa boliz godzine temu jak przegladalem forum widzialem ze masz 200 postow a teraz masz 213... wy poje.... jestescie ze spamujecie na forum i jest smietnik i macie satysfakcje ze macie kilka postow wiecej ? wazne jest to kto jaki jest a nie ile ma postow kompletny bezsens za takie posty conajmniej sie warn nalezy. GL >.<

@down

no wlasnie nie wiem po co ci te posty stary ja do ciebie nic nie ma ale czasami najpierw pomysl i napisz wiecej w jedym poscie a nie jakies bezensowne ktore sa poprostu SPAMEM ! a spamowi mowimy STOP!

Opublikowano

marek345 i logmen21 to ta sama osoba więc sie nie dziw. BlackD jest best ;] Ma wszystko co botterowi potrzebne.

• 2 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...