Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug ; > .

Pheomontis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie raz zabił mnie koleś na mapie (najczęściej) Two Towers ... To więc ... wszedł w mur :blink: ...

Chciałbym wiedzieć czy ktoś to może umie ... :D

@down x2 A może nauczyłbyś np. jutro ? Pisz na GG 6208881 jeżeli oczywiście chcesz. :D

Opublikowano

to prawdopodobnie jest hack a nie bug ale nie wiem jaki jest hac kbo jest ich mało

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano

ale w jaki mur? pod filar? bo to proste pod 2 srodkowe umie moja siora wlazic a ja umiem pod te na koncu xD (siora mnie dogania xD)

Opublikowano

to glitch jest pewnie koles z niego korzysta

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Gość black_shadow
Opublikowano

Hehe :D Pokazałbym ale mam coś z PC. Po kilku minutach gry na Combat / albo inne gry sie resetuje.

To jest glitch albo Glitch hack :D Spytajcie lenarta / Chilou

@Offtop POZDRO @!!

@Lenart/ jego sis.

Muahaha ona cie dogania? A jak tam jej staty? Dalej 1/2 killow to deady? xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

elo postanowiłem zrobić forum o combat arms wiem że regulamin jest bo mpc jest fajne forum ale zrobiłem forum na temat 1 działu : COMBAT ARMS

proszę się rejestrować na www.cagame.myforum.pl i proszę o nie spamowanie na forum ale proszę o pisanie dużo rzeczy

PS. wiem że dostane bana za reklamowanie forum ale proszę o pisanie dużo rzeczy i nie spamowanie ;)

Gość mlody22pl
Opublikowano

@UP Zakaz reklamowania forów , i "Rzal" mi takich ludzi co ciągną na Gotowcach ...

To jest Glitch cheat

Opublikowano

młody 'rzal Ci ludzi którzy ciągną na gotowcach'? a sam mpc kopiowałeś

a co do tego buga, mi się udało jak chwilę szedłem kucając jakoś wlazłem pod mapę.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

"rzal" ^^ naucz sie pisac ;>

I kto to mówi chyba "żal".Pewnie chodzi ci o gila jak schody i jak masz lagi to często wpadam w ściany.

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu od razu gitch hack?

Dwie wieże są tak zbugowane, że nic mnie nie zadziwi

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...