Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Celestial-World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak odbugować postać ? Byłem na planszy z metinami i poprzez zielony pierścionek wziąłem M1 i logło ;/ A teraz nie mogę się zalogować ;/ Ciągle wywala... Próbowałem na Ch1 i CH2 ale ciągle mam ten problem ;/ Na stronie się zalogowałem potem w characters i [entbuggen] ale to dalej mnie wywala ;/ Ktoś poradzi coś albo może macie sposób ?

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Za dużo ludzi przebywa w mieście. Musisz poczekać z czasem powinna się sama odbugować lub wejść gdy będzie mniej osób.

Częsty przypadek występujący na wszystkich privach ^^.

@Down:

Tego nie wiem.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Wchodzisz na stronkę Celestial .. logujesz się

bierzesz tam charakter

i czekasz od 5 do 10 min

i chodzisz w opcję [entbuggen]

Wszystko ! ;d

Prosie o +

Opublikowano

up, to rzadko dziala

do autora: prawdopodobnie teples sie bedac na koniu, nigdy nie teleportuj sie na koniu!

a zeby sie odbugowac sproboj tak (u mnie to zwykle dzialalo)

jak jestes np w m1, to ok 23 czy pozniej wejdz na inna postac i troche pobiegaj po m1 ;p tak z 3 minutki po placu, potem szybki relog i proboj tak z kilka razy, mi to zwykle dziala

a jak nie pobaw sie z entbugiem na stronie :D

Opublikowano

up, to rzadko dziala

do autora: prawdopodobnie teples sie bedac na koniu, nigdy nie teleportuj sie na koniu!

a zeby sie odbugowac sproboj tak (u mnie to zwykle dzialalo)

jak jestes np w m1, to ok 23 czy pozniej wejdz na inna postac i troche pobiegaj po m1 ;p tak z 3 minutki po placu, potem szybki relog i proboj tak z kilka razy, mi to zwykle dziala

a jak nie pobaw sie z entbugiem na stronie :D

i tu sie mylisz nie działa bo nie czystasz do końca pisze że jeżeli się nie odbugowało to czekasz 10 min itp Zobaczysz że zadziała

to jest jedyny sposob na odbugowanie Wiec wiesz Pozdro ;]

a co do twojego sposobu to nie sposób Tylko mniejsze obciążenie dla serwa z neo ^.^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...