Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z clientem metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

A mianowicie po formacie komputera zgrałem sobie z pendriva metka który wcześniej smigał jak szalony a teraz po próbie włączenia wyskakuje takie coś

metin2qt.png

Teraz pytanko ! jest to winna mojego komputera czy też może wystarczy coś w ustawieniach pozmieniać czy też może o jakimś sterowniku zapomniałem ! ale wiele innych gier mi działa bez problemu !

Proszę o pomoc !

Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

Jak zły dział to proszę o przeniesienie ! nie usuwać !

Za pomoc kogoś z Krakowa dokładnie Nowej Huty nawet kupie dobrą flaszkę za pomoc bo się męczę od kilku dni ;/

!! Zbieram Minusy !!

Opublikowano

Spróbuj sobie tym razem nie zgrywać metka z pendriva tylko teraz go pobrać z neta i od nowa zainstalować a jeśli to nie działa to musi coś być z kompem możliwe że nie zainstalowałeś sterownika do karty graficznej ale najpierw spróbuj pobrać metka .

Jeśli zadziała to liczę na + :D

Opublikowano

Jeśli instalacja z pobranego klienta nie pomoże spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej do najnowszej wersji. Możliwe jest również że karta graficzna się przegrzewa.

Spróbuj przeanalizować te 3 warianty i sprawdzić ich prawdziwość. Jeśli to nie pomoże to naprawdę nie mam więcej pomysłów.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Pomocnik
Opublikowano

Podaje się ten komputer mi przysporzy siwych włosów !

Nie wiem kombinowałem jak głupi i dalej nic nowe stery były i dalej to samo nowy client ściągnięty tym razem dalej to samo !

Pierdziele metin się nie zawali chyba w przeciągu kilku dni gdy mój potwór jest w naprawie ! ten złom już dawno powinienem wywalić ;D

Ale i tak wam wszystkim dziękuję za próbę pomocy ;D

!! Zbieram Minusy !!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...