Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis - Moja Opinia.(+ Dyskusja)

DeidaraPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra...

Tak na początek - Nie pisze tego w publikacji servera,bo nie mam zamiaru sie produkować żeby mój post zginął w tych tonach spamu.A właśnie :

Panowie moderatorzy - Zdaje sobie sprawe,że przekopanie sie przez 200 stron spamu nie jest miłym zadaniem,ale może ktoś by ogarnął tamtejszy spam?Bo 50% to "a kiety pencie On??????????" 25% to Napinka która zreszta głownie MakyS powoduje,15% to oferty matrymonialne,i MOŻE 10% to coś wnoszącego do tematu.To tak na początek.

Teraz sprawa druga : Panie Merkon,ma pan swój zajebisty server.Oczywiście,najpierw pan go musiał wszech i wobec ogłosić (od zapowiedzi w grudniu do "poprawek") mineło jakieś 2 miesiące.Spoko,jestem cierpliwy poczekam.Pomijam że taki spam tu sie uprawiał że na miejscu jakiego kolwiek moda wział bym pana server,i wyjebał do kosza.No,ale nie jestem modem,to sobie czekam.Przychodzi "włączenie" servera.I co sie okazuje?

A no prawie jak EvoniS : Server zjebany,raty małe,drop mały.Dobra,spoko.Ale...

Jeżeli już czekam 2 miesiące TO NAPEWNO NIE PO TO żeby latać po pana forum,szukać jakis patchów,czekać,modlić sie aż mi sie włączy,aż patcher Sciagnie "pliki".Jak pan kurwa patchera nie umiesz robić,to po chuja robisz patchera?Żeby użytkownicy mojego pokroju,latali,szukali plików,sciagali,i sie wkurwiali?Tóż to sensu nie ma,i nawet pan Aryman z osławionym Hybridem ma SYSTEM banowania a nie patcher.

Wniosek końcowy : Pozdrawiam wszystkich którzy sie decydują grać,czekać miesiącami na włączenie servera a potem latanie po prywatnych forach,użeranie sie,bawienie z jakimiś "patchami".

P.S : Tak właściwie,to nie żeby coś ale był pan trzeźwy kiedy pan dodawał ten patcher?Bo jak dla mnie,to on nie ma ŻADNEGO sensu.Jakby były jakieś "łatki" to wole sobie sciagnac.Szybciej i wygodniej.I nie po 20kb/s.

Pozdrawiam,wasz lubiany i kochany Rzecznik Od Sierotek TeRRoR.

Joaq,albo jakikolwiek inny mod ,nie kasujcie tego.Albo to zostawcie jako temat opiniotwórczy,albo wyczyscie spam w publikacji Evonisu i przenieście to potem.

Opublikowano

Widać ,że nie macie ani trochę cierpliwości...serv jest perfekt...wbiłem już 38 lvl Raty są idealne...a ,że robią czasem restarta...(długiego) to odpuście ...nawet na metin2.pl sa przerwy...ponoć Tenma wprowadza teraz zabezpieczenia itd....ogarnijcie się...i minusujcie ile wlezie..wali mnie to.

p.s. server on

Opublikowano

ja o tym serwie duzo sie naczytalem, ponoc dobry ale Merkon niezle w chuja leci.

do rat i szopow sie nie czepiam bo dobre.

Po drugie primo wywala mi wirusy gdy tylko wejde na strone (avast blokuje mi ja) hmmm dziwne 1 strona co tak sie dzieje...

Za duzo nadziei sobie zrobiliscie, to ze serwer Merkona to nie trzeba tyle czekac, jak na zbawienie... Na inne serwery (tez zajebiste) tak nie czekaliscie a wedlug mnie byly o wiele lepsze np. Anime... A wy tu robicie afere jak ja pierdole i nie widzicie jak on was w chuja robi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...