Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Medale / Dokładne Wyjaśnienie

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w dziale zauważyłem tematy , o tym iz nie wiecie

co to są te Medale .. tu znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie

Medale , jak sama nazwa mówi wyróżnienie dla gracza ...

Jak mozna zdobyć medal?

pkt (exp) medalu możemy uzyskac poprzez wykonywanie Małych misji (Mini Missions) oraz achivimenty (aczki-zadania)

Mini misję pokazują się podczas gry powiecmy Np : Master Infected Hunter>Quarantine>Eliminate the Infected Host 3 times. >30 EXP and 25 GP

a achivimenty to zadania dostepne obok naszego profilu w grze Np : 30x double kill

aby zdobyc medal potrzeba nam aż 19 tys expa .. za dobycie jego , dostaniemy ciekawe nagrody

Jak dochodzą mnie informację z nexona , jak by teraz jakis gracz zdobył medal , nie dostał by go .. (są też innego rodzaju błędy)

Jest to bug , zostanie on naprawiony podczas następnego uploade (01.02.2011)

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Dobra robota. Dobrze by było gdyby jeszcze ktoś potwierdził jak to jest z tymi nagrodami, czy sie dostaje czy nie. Bo jak ktos zdobędzie medal i nie dostanie nagrody to lepiej poczekac z tymi medalami do updatu kiedy dropnie cos ciekawego.

Za temat +

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

gówno prawda nie chodzi o misje w grze tylko klikamy plusa obok naszego nicku ( tam gdzie sa staty z FireTeama i nasze kd, ilość hedów itp.) patrzymy na góre tego okienka i klikamy zakladke Achievements ( czy jakos tak, poprostu Acziki) i mamy różne acziki czyli misje i tam jest np. to co powiedziales o quarantinie to trzeba 40 zombi zabic, sa tam rózne misje np. 1800 killi zdabądz lub 200 hedów ( od czasu wprowadzenia medali ) więc twoje teorie są niepoprawne

#edit

takie info jak zrobimy misje np. z tymi 200 hedów to dostajemy 1 medal

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

to oczywiste ale ten exp sie nie dolicza do expa za acziki gdyz jakbys looknął nam gdzie ja napisalem to bys widzial np. zabij te 40 infected i tam chyba 120 GP za to ale nie pamietam zreszta sam zobacz a potem odpisz -.-

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

to oczywiste ale ten exp sie nie dolicza do expa za acziki gdyz jakbys looknął nam gdzie ja napisalem to bys widzial np. zabij te 40 infected i tam chyba 120 GP za to ale nie pamietam zreszta sam zobacz a potem odpisz -.-

Robiłem te śmieszne zadania z zakładki i nic .

Po wykonaniu wskakuje 99% i nie da rady ich do końca wykonać .

Ktoś inny ma takie problemy ?

9368_gold.png

Opublikowano

też mam z tym problem mam 99% i nie wiem o co kaman ale nexon pewnie niedlugo to naprawi, a tak ogólnie to Replite twoja teoria jest smieszna gdyż wychodzi na to ze musialbym zrobic ponad 630 misji

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@up ma racje mini mission a achivimenty to calkiem inna rzecz. ja mam juz 100/19450(?) i dostalem 50 za 30x double kill i cos jeszcze a te mini mission one sie trafiaja w grze i sa dodatkiem

Achiviementy to cos w stylu Battlefielda i Steama ze dostalem medale za to ze wykonamy mini mission a o nagrodach jeszce nic nie wiadomo bo nie mozna jeszzce zdobyc ani jednego medalu bo zawsze robi sie 9% to jest bug i on zostanie naprawiony 1 lutego ale o tym juz pisales

Jak chcecie wiecej info to odsylam was na oficialne polskie forum Combat Arms'a ale nie dam linka bo nie chce reklamowac :)

everybody lies.

Opublikowano

UP zaliczylo ci te double kille ? ja mam 99% i mi nie zaliczylo mam caly czas 0/19450

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

W Anninhilator mam te 2 ostatnie i mi je zaloczylo bo jak skonczylem grac to mialem komunikat ze zaliczyłem to :))

Tu macie wszystkie misje

trofead.png

z pozdrowieniami dla Varlocka

everybody lies.

Opublikowano

Ja powiem tak...

Wczoraj grałem i robiłem te misje w achimentas...(jakoś tak).

Zrobiłem misje i nic

ale...

po dwóch dniach dostałem expa i gp :)

Mam nadzieje że przy następnym uploadzie mam nadzieje że to poprawią...

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Opublikowano

Ja powiem tak...

Wczoraj grałem i robiłem te misje w achimentas...(jakoś tak).

Zrobiłem misje i nic

ale...

po dwóch dniach dostałem expa i gp :)

Mam nadzieje że przy następnym uploadzie mam nadzieje że to poprawią...

wiem jakie ból masz bo ja zrobiłem około 3 5 achimentas i po 3dniach dostałęm exp and gp mam nadzieje ,że po tym upade w lutym będzie inaczej i niestety trzeba poczekać :(

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

ja jak sie dzisiaj lognalem to mi przyszlo za to ze bylem spy huntem i jeszcze jakas misje wykonalem bo mam 80pkt

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mi normalnie zaliczyło... Już w 1 zakładce zrobiłem 2 zadania :)

Dostałem normalnie exp - wyskakuje tabelka że Gratz ze wykonałeś i pisze co i ile exp po zakończeniu gry (np. na Snow Walley).

Opublikowano

Ja np Zabiłem te 40 zombi na quarantine i dostałem te 150 gp

Tak samo np z Super Spy zabiłem go i pod koniec pisalo gratulacje dostajesz tam 120 gp i tak dalej.

Wiec nie wiem jak wam ale mi jak narazie wszystko działa. ;)

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

Może i fajne ale 150 expa to nic, chyba że za medal będzie jakaś bron czy cuś ^^ Albo chociaż black hisec key

Opublikowano

mi również wszystko działa ;)

zdobyłem dzisiaj kolejny (2) medal ;)

tak to wygląda ;d

http://img23.imageshack.us/img23/9003/beztytuuyb.jpg

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

"Zajefajna nagroda" to trochę expa i gp ?? ;/

Opublikowano

"Zajefajna nagroda" to trochę expa i gp ?? ;/

Tak na to wychodzi .

A co wy chcieliście ?

Może od razu CQB na perma-.-

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...