Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Skoki Fps'Ow W Cod4

Zakiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóz mam problem ze wchodzac do gry na sam poczatek gram chwilke z 10 min i mam 60 fps'ow a po 10 min zaczynaja sie skoki fps'ow od 60 do 3 i tak juz dcaly czas. Co zrobic?

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

też tak miałem wymienilem zasilac i karte graficzną.

Nie wiem czy u ciebie tak samo jest :P

Nikt nie wie co się stanie w przyszłości ...

Dopiero zaczynam odpowiadać ale będę się starał!

Nie bądź pokemon daj +++to tylko 3 sec twojego życia ;)

Opublikowano

miałem podobnie jak ty , tyle że z 80 fps, spadało na 10 i potem znów na 80 i tak w kołko.. zmieniłem zasilacz i kartę jak kolega wyżej i wszystko działało już najs

Opublikowano

a mi sie wydaje ze to wina odswiezania - wejdz w tekstory gry i pozmieniaj z biliardery na tlirljaldery(czy jakos tak, wiecie o co mi chodzi). Moj kolega tak mial i to mu pomoglo, wcale nie trzeba nowego sprzetu!

FUCK THE SYSTEM!

Opublikowano

Spróbuj najpierw sformatować system ( być może poco masz wyrzucać pieniądze w błoto ) Jak to nie pomoże to jak koledzy wyżej napisali wina może leżeć po stronie zasilaczu bo często gęsto to powodowało spadek fps bo jakimś czasie gry . Na moje spróbuj najpierw z tym systemem . Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Jak dajesz link to zamieszczaj takze skana.

@Topic

A ja takie skoki fpsow mam na 3 serwerach,a na 80 innych fps mam 45-50. Niewiem czym to jest spowodowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...