Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem

yasiex0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie zagrać w bfh odpalam gre i wyskakuje błąd Unable to connect (1002) jestem zalogowany na konto gre odpalałem przez FF i IE pobierałem juz 10 razy relog nie pomógł na 2 koncie też tak jest POMOCY

CPU : core 2 duo 1,8

RAM : 3GB

Karta : GeForce 8600 GT 256 Mb

Internet 6 MB/s po 23 zmienia sie na 8 MB/s

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość

Opublikowano

Jest to błąd połączenia.

Sprawdz swoje połączenie internetowe, może antyvirus, firewall, zapora blokuje procesy gry.

Ew. sprawdz czy dzieje się to zarówno w dzień jak i wieczorem.

Spróbuj wyłączyć wszystkie zbędne programy, takie jak gg...

Opublikowano

WTF dual post ?

ehh proszę o usunięcie...

wyłączyłem wszystko avg też wyłączyłem dalej nie działa czy opera może to blokować bo mam ją włączoną cały czas

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość

Opublikowano

Raczej nie, ja mam zwykle chroma, opere on i nic się nie dzieje...

Skoro zmienia Ci się net, to ja pisałem, spróbuj zagrać o różnych porach. Może to coś da, czy to się dzieje jak ładuje Ci postać ?

Opublikowano

Raczej nie, ja mam zwykle chroma, opere on i nic się nie dzieje...

Skoro zmienia Ci się net, to ja pisałem, spróbuj zagrać o różnych porach. Może to coś da, czy to się dzieje jak ładuje Ci postać ?

Dzieje mi sie tak jak klikne play now wczyta sie pisze connecting ... i potem leży koleś kogo niego banan i pisze unable to connect (1002) juz jak sie włączy gra nie wiem co sie dziele wyłączyłem all programy dalej nie działa próbowałem juz od 20.1.2011 o 9 rano 4 w nocy w połódnie o 18,21,24,6,15

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość

Opublikowano

Właśnie miałem pisać temat z tym samym problemem. Ja mam router, ale nigdy wcześniej mi się to nie działo. Jeżeli problem nie chce odpuścić to zresetuj kompa. Mi pomaga ^_^

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

odkryłem coś może pomoże jak sie loguje do gry pisze connect .. to jest ok ale jak logging in account ... to wyskakuje unable to connect (1002)

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość

Opublikowano

Ja miałem coś takiego jak routerem dawałem internet bez przewodowy. Miałem wtedy za słabą jakość sygnału.

Jak masz kablem to musisz sobie zamontować (nie pamiętam jak się to nazywa) takie coś co wzmacnia jakość sygnały. (stosuje się to co około 100m.)

w83od2.jpg

Opublikowano

Ja miałem coś takiego jak routerem dawałem internet bez przewodowy. Miałem wtedy za słabą jakość sygnału.

Jak masz kablem to musisz sobie zamontować (nie pamiętam jak się to nazywa) takie coś co wzmacnia jakość sygnały. (stosuje się to co około 100m.)

mój kumple z góry na ten sam net nie ma rutera ani nic co wzmacnie sygnał i działa mu battlefield heroes

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość

Opublikowano

To jakieś wirusy...

Zrób format, jak to nie pomoże to na mnie już nie licz <_<

PS. Jaka szybkość internetu.?

Internet napisałem na górze nie mam wirusów na kompie wykryło mi 0 infekcji

All Cops Are Bastrads

L2 To jest moja miłość