Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pepemt2 [Hamachi]

SuperCrew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Noski

Zrozum. Ten serwer stoi juz od okolo 3-4 miech to bardzo duzo jak na hamachi nawet dedyki (wiekszosc) tyle nie wytrzymuja ...

Przepraszam ze Cie strasze ale dni serwera sa policzone ... staram sie jak moge ale to juz nic nie daje...

Proszę o niezamykanie tematu z nadzieją ze do piątku odpale serwer ...

Opublikowano

i wkońcu po długich zmaganiach z mysql i cala reszta ktora padla... Udało się !

Server on-line !!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak znów się sytuacja ponawia , server chodzi jeden dzień i 2 tygodnie off , proponuje już usunąć ten server ponieważ to strata czasu i nerwów...

Opublikowano

Noski ja nie będe się powtarzać ... Mam swoją sięc serwerów od 2 lat i ja jestem już tym wykończony, mój PC nie ma już tej sprawności co za czasów [bETA]PepeMT2 teraz wiem ... lag na lagu. Powoli robie tego clienta, ale ja mam teraz szkołę, dziewczyne, nauke, treningi i dla kolegów też muszę znależć czas. Myślę że mnie zrozumiałeś.

Dzięki, Pozdrawiam

Opublikowano

Poinformuje was, że oficialna reaktywacja serwera planowana jest na maj. Serwer będzie już wtedy w pełni odlagowany i sprawny.

Oto sprzęt nowego serwera:

Procesor: 4x 3.4 GhZ Intel core i7

Ram: 8 GB DDR3

Internet:2mb/s-4mb/s

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...