Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja Vs Tede

swistek

Peja VS Tede  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepsze Dissy?

• Peja
      46
    • Tede
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie głosuje w ankiecie bo oby dwóch nie lubię ale tak szczerze to Peja

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

:F Ja sie wyroznie tutaj z wszystkich i powiem , ze zaluje iz nie ma opcji ZADEN.... Tak naprawde zaden sie nie popisal.... dissy byly zenujace i dziecinne . Teksty przereklamowane...

To co peja soba prezentuje nawolujac do publicznego zlinczowania nastolatka to nie skomentuje ;). Dla mnie jest w tym momencie totalnym smieciem.

Tede tez nie jest lepszy za duzo kasy i odbija mu ... jakas tam laske byla zjechal na maxa ;) co widac jest wysokim poziomem jego IQ!!! NIech dalej wpierdala jak wieprz te zarcie i jara sie Burneiką .

Obaj sa do kitu to juz O.S.T.R rzadzi i ich obu niszczy .

Pozdro.

jqeuR.png

Opublikowano

@UP OSTR raczej z nikim nie toczy boju w swojej twórczości, on raczej kojarzy się każdemu z Freestyle'm ;>

Co do Beefu Peja vs. Tede - kto wygrał? Oczywiście, że Rychu, Tede jedynie próbował coś odpyskowywać...

draenorsygn.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A wie ktoś może jak to się zaczęło z beefem peja vs. sokół ...

nie słyszałem żeby był diss na peje ze strony sokoła

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

A w ogóle napisałeś kto wygrał. No oczywiście że Peja, ale dissy na Tedego się jeszcze nie skończyły B)

Cytuję tak jak powiedział Peja.: Za to co Tede zrobił i robi w dalszym ciągu mój pojazd na niego się nie skończy, posłuchacie jeszcze nie jednego zajebistego dissa na Tede :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co peja soba prezentuje nawolujac do publicznego zlinczowania nastolatka to nie skomentuje 

Co nastolatek prezentuje pokazujac palec na koncercie? Jak mu sie muzyka nie podoba to po jakiego groma przychodzi na koncert? Powiem ci tak. Mlody sam sie prosil o tzw 'wpier*ol'

Jakby Ci ktos palce pokazywal na koncercie co bys zrobil? Jakby cie ponizali przed fanami? Czlowieku on dzialal impulsywnie. Sam sie prosil..

Opublikowano

Oczywiście, że w lepszych dissach to tylko peja, tede mi się nie podoba, tylko 1 diss ma fajny.

Opublikowano

Powiem tak.

Słuchałem Peji i Tedego.

Ale powiem, że Oby dwaj to idioci!

Ale peja wygra/ł.

Ale jeśli chodzi o to żeby było Peja Vs OSTR. Według mnie zdecydowanie OSTR!!!

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

Opublikowano

Peja , o ile mogę sie wypowiedzieć na ten temat :D nie słucham PL rapu/hip hopu bo nie trzyma to żadnego Poziomu. Snoop Dogg , 2Pac , Eminem , Nate Dogg to są gwiazdy :)

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

No ale sie spozniles z tymi disami o ile jakies nowe sa :D

Ja nie lubie tede'go nie wiem czemu PL rap to tylko liroy bo on to zaczal i tylko jedyny ma normalne kawalki.

wakow9.png
Opublikowano

To co peja soba prezentuje nawolujac do publicznego zlinczowania nastolatka to nie skomentuje 

Co nastolatek prezentuje pokazujac palec na koncercie? Jak mu sie muzyka nie podoba to po jakiego groma przychodzi na koncert? Powiem ci tak. Mlody sam sie prosil o tzw 'wpier*ol'

Jakby Ci ktos palce pokazywal na koncercie co bys zrobil? Jakby cie ponizali przed fanami? Czlowieku on dzialal impulsywnie. Sam sie prosil..

To się zaprasza gościa na scenę i tam mu by wpierdolił ewentualnie sam by zeskoczył do publiczności i skopał mu dupę, a nie nawoływał innych do tego. Nie patrząc na to Peja i tak wygrał tego beef'a.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...