Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Na Moderatorów Serwera!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ogłaszam nabór na moderatorów serwera.

Obowiązki:

- Bycie przyjaznym dla uzytkownikow

- Zakladanie cuboid zgodnie z poleceniami admina

Wymagania

- Prouser na forum.

- Nieskazitelna opinia.

Podania prosze skladac w tym temacie.

//Chciałbym dodać, że Moderator serwera nie ma komendy dawania itemów.

Opublikowano
Prouser na forum.

jesli chodzi ci o range, to szkoda ;/

nie mam szans bo nie mam tej rangi, a chetnie bym moderowal, bo juz dawno temu geoningowi napisalem o tym na pw ;/

troche siedze na forum, jestem ogar, nic nie niszczylem.

gram od 1 bety na servie.

w minecrafta gram od alphy lipiec 09.

na mpc jestem od maja 07

niestety nic wiecej nie moge napisac ;s

jesli to moze wplynac na wasza decyzje, to zrobilem 1 tutek do minecrafta =D

.

Opublikowano

Bry

To i ja spróbuję.

Warunki myślę, że spełniam, chyba niczym nie nabroiłem.

Jestem osobą dyspozycyjną, ogarniętą (chyba) ze sporą ilością czasu.

W Minecrafta gram 4fun od kilku msc, chyba od października. W miarę się znam.

Na serwerze mpc gram dość długo.

Nick: Marek.

No i chyba więcej nie trzeba pisać, jestem po prostu ciekaw.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Witam,

chciałbym złożyć podanie na stanowisko moderatora servera MPC Minecraft. Jestem obeznany z minecraftem od strony graczy, od strony technicznej się uczę. W życiu servera biorę udział od rozpoczęcia pierwszej fazy beta testów. Część graczy mnie kojarzy. Jestem pomocny oraz cierpliwy. Nie było żadnych ze mną problemów. Współpracowałem już z kilkoma moderatorami/adminami i mogę prosić o ich rekomendację.

Pozdrawiam

boci3k

1644b8636667.png

Opublikowano

To ja się zgłoszę:

Mój nick w mc: Demonical

Dlaczego JA:

Hmm.. napewno dlatego, że chciałbym pomóc w rozwijaniu się servera. Jestem ogarniętą osobą, nie niszcze itd. pomagam jeśli tylko mogę, swój server dla przyjaciół mam postawiony,jestem zapoznany z pluginami: LWC, NPCS, STARGATE, CRAFTBOOK. W minecrafta gram od listopada lub grudnia tamtego roku.Dzisiaj (ok. 22:30) nie było żadnych modów a HeadKevin wykorzystał tą sytuację i zalał połowę miasta, właśnie temu chciałbym zapobiec,.\

@edit

Gdy nie ma modów, to userzy są niegrzeczni ;] (dzieło pojjara14):

CLICK!

Opublikowano

Nie chce robic spameu ale

Jakie taki moderator dostaje uprawnienia w grze?

Moderator otrzymuje uprawnienia do komend: /kick, /ban, /region define, remove, addowner, etc., /tp + [Moderator] Przy nicku.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@UP

Jeszcze wczoraj griefowałeś i złapałem Cię na tym na gorącym uczynku. Liczysz, że griefer dostanie moda?

EDIT:

Powinniście wiedzieć, że mod nie ma komendy /give oraz /item ;]

Opublikowano

Minecraft znam na wylot, potrafię pracować w grupie oraz znam się na tematyce serwerów.

Mam dużo czasu na grę.

Mam swój serwer hamachi, oraz wiem jak reagować w sprawach oszustów oraz ludzi którzy chcą zepsuć serwer.

Mam 0% warnów, Prouser, jestem przyjazny dla innych graczy oraz nigdy nie oszukuję. Zawsze chętnie pomagam innym oraz mogę założyć cuboid i pomóc w innych sprawach.

Jestem ogarniętą oraz zorganizowaną osobą, potrafię dogadywać się z ludźmi oraz pracować w grupie.

Nick w grze - Notrance1

Opublikowano

Witam.

Z tej strony Atom z servera.

Nie będę pisał zadnej dlugiej bezsensownej aplikacji.Tylko zglaszam kandydature.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Nick: JustMe

Dlaczego ja?:

Jestem ogarniety, nie wdaje sie w jakies klotnie (wczoraj niektorzy tego doswiadczyli). Jestem pomocny i potrafie bezinteresownie pomoc (co niektorym nie przychodzi nawet cos takiego do glowy).

Przykladem mojej pomocy, moze byc to ze tylko gracz RePlay (Chyba nikt mu za to nie podziekowal) oczyszczal miasto z wody, lecz gdy weszlem zaczalem mu w tym pomagac.

Moim kolejnym atutem/wada (zalezy jak dla kogo) jesli chodzi o ta posade jest to, ze nie mam ProUser (mala ilosc postow) Mimo ze jestem na forum od Marca 2008 roku ;]

Moze to tylko oznaczac, ze nie jestem spamerem, pisze jak musze, a nie zawsze jak moge.

Pozdrawiam, i chyba jak kazdy, oczekuje na pozytywne rozpatrzenie podania.

xJustMe.png

Opublikowano

Coś o mnie można zobaczyć w aplikacji:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/262478-kidmodviawww-tdk2/page__p__1801710#entry1801710

2. Sporo wolnego czasu.
  3. Stawiałem swój własny serwer więc bez problemu ogarniam silnik tej gry a także potrzebne do niego pluginy.
  4. W minecrafta gram dosyć sporo czasu, opanowałem bardzo dużo wiedzy na temat tej gry.
  5. Posiadam mikrofon, umiem pracować w teamie / grupie. Hmmm, a czy jestem ambitny bądź sumienny myślę że można ocenić po moim zachowaniu na forum bądź po postach/tematach.
  6. Bez większego wysiłku potrafię rozwiązać większość problemów związanych z grą czy też z serwerem.
  7. GG: 1732377

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Witam !

Nick : MrDzikuPL

Dlaczego ja ? :

- mam dużo wolnego czasu (co najmniej 8 godzin dziennie)

- znam większość komend i je ogarniam

- jedynie gram na tym serwie , w tą grę

- tworzydłem swoje serwery i wiem co to jest bycie moderatorem

- nie lubię kłótni i w nie nie wnikam

- z chęcią będę pomagał graczom w ich problemach

- jak dla mnie bycie moderatorem to nie tylko przyjemność ale coś w stylu pracy

- jestem ambitny

- rzadko się złoszczę

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiem że nie mam rangi ProUser ale staram się nie robić spamu i jak dotychczas mi się udaje

Kontakt :

GG : 33303305

PW

Opublikowano

Może taki lekki offtop, ale od razu tutaj napisze, żeby każdy nowy moderator się zgłosił do mnie (czy to w grze, czy na PW, GG).

Przeszkolę go w "sprawach Cuboidowych" jak i innych oraz odpowiem na wszelkie pytania dotyczące moderacji.

GG: 10103011

Opublikowano

Bry. Chciałbym pełnić funkcję moderatora na serwerze MPC, by pomagać graczom.

Mógłbym pilnować porządku, ale też stawiać cuboidy. Doświadczenie z grą mam spore, wiem co i jak.

Swoje obowiązki wykonywałbym sumiennie i odpowiedzialnie, tak też staram się wykonywać obowiązki moderatora na forum.

Ofc nie jestem no-lifem 25/8, moje ferie się kończą na dniach, ale na pewno znalazłbym czas na minecrafta.

GG: 4392510

Reszta info w profilu.

Opublikowano

Witam Chciałbym Złożyć podanie na moderatora Serwera MPC MineCraft .

Moja Przygoda z MineCraftem

Gre rozpoczełem jakiś miesiąc temu . Było o niej dosyć głośno więc postanowiłem spróbować tej gry . No i była wręcz zajebista . Namówiłęm kolegów na wspólną gre i gramy do teraz na domowym serwie ( Mamy tam zamek itp ) . Z początku oglądałem filmiki na YT MineCraftPl . Potem doszło wiki mine craft . I z tego nauczyłem się podstaw . Potem dołaczył do nas kuzyn mojego kumpla który jest w to ładnie obcykany . Dużo mi tam wytłumaczył itp . Ucze się gry do teraz bo ma w sobie dużo ciekawości . Ale te wszystkie podstawy mam w jednym palcu . Jeszcze potem dowiedziałem się ze jest serwer MPC pograłem chwilke ale przestałem bo nie miało sensu budowanie się jak i tak będzie nowa mapa .

Coś o mnie:

No to tak mam 15lat na MPC siedze juz troche głównie udzielam się w dziale Metin2 ale nie tylko samym metinem człowiek żyje ^^ . Zawsze służe pomocą więc można do mnie pisać z różnymi problemami . Jestem ogarnięty emocjonalnie nie mam jakiegoś ADHD itp Nie jestem dzieckiem Neo typu "Ale Urwał" itp Nie jeżdze po "Starych" itp . Dobra jakieś pytania to zapraszam PW lub GG .

Kontakt

Gg:6128014

Steam : pemo__

Opublikowano

Kandydatura na stanowisko moderatora serwera

Witam. Nazywam się Patryk i mam 18 lat. Składam swoje podanie na stanowisko moderatora serwera, ponieważ jestem chętny udzielania pomocy graczom tego serwera. W pełnieniu owej funkcji mam wieloletnie doświadczenie. Byłem przez kilka lat administratorem na serwerze Los Santos Role Play (Serwer Role Play do gry GTA San Andreas) i przez ten czas aktywnie wykonywałem swoje obowiązki oraz pomagałem graczom czerpiąc z tego wiele przyjemności. Celem potwierdzenia podam link do mojego profilu, gdzie pełniłem ową funkcję: http://forum.ls-rp.net/index.php?showuser=2513. Jak widać na dany moment mam rangę zasłużonego, gdyż nie pełnie już więcej tej funkcji. Jeżeli będziesz chciał poznać przyczynę odejścia proszę napisać, a odpowiem. Mam wiele wolnego czasu, który chętnie przeznaczę na gre na serwerze oraz pomoc użytkownikom serwera. Mam również doświadczenie w administrowaniu na serwerach minecrafta, gdyż od jakiegoś czasu prowadzę serwer hamachii dla graczy, którzy niegdyś grali na Etherionie (serwer MC, który upadł), ale niestety serwer stoi tylko, gdy ja jestem na komputerze, a sami gracze mają lagi i czekają, aż pomogę im znaleźć jakiś serwer dedykowany. Jestem obeznany z komendami na serwerach MC, obsługą pluginów np: Cuboida (tworzenie protectów, ich przydział i edycja) co z pewnością przyda się podczas wykonywania obowiązków moderatora serwera. Oprócz tego dodam, że jestem osobą niekonfliktową i charyzmatyczną, co pozwoli mi w łatwiejszy sposób dotrzeć do społeczności serwera. Na forum zarejestrowałem się dzisiaj, gdyż usłyszałem o tym serwerze dopiero dzisiaj, ale mam nadzieję, że liczba postów na forum nie jest żadną przeszkodą. Gwarantuję stałą aktywność, chęć pomocy, dostępność na wielu komunikatorach (G-Talk, GG, Skype, Xfire) oraz oferuje swoje doświadczenie w zakresie prowadzenia wszelakich projektów. Mam nadzieję, że moim krótkim podaniem przekonałem administrację i obdarzycie mnie zaufaniem powierzając mi to stanowisko.

Z poważaniem

Raven

Opublikowano

Witam chcialbym sie zapytac czy ten temat ma jakis sens, dlatego że praktycznie nikt go nie sprawdza a poza tym nikt z tąd prawie nie jest wybierany.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up Nie.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...