Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Serwera

Kolope123

Reset  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up chodzi mu o reset mapy, wejdz na serva to sie dowiesz o co chodzi...

@topic

ale z ciebie pajac, na czesc twojej glupocie zaznaczylem wszystkie opcje w ankiecie...

edit

no teraz lepiej z ta ankieta...

.

Opublikowano

Jestem na tak ale pod jednym warunkiem.. Że modki się ogarną bo jak całe miasto cuboidem zaznaczyli i nikt nie może budować to dzięki za taką grę.. Co chwile coś popsują a potem mówią że muszą to naprawiać i że się męczyli....

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dobra teraz ja jestem teraz ZA.

Gdy wszedłem to się załamałem, modzi lub admin niech napisze regulamin serwera, z tego co mówił ViruS ma to być 3 beta.

W regulaminie niech napiszą ile na ile domek, działka poza mapą, i czy można wykonywać ogromne budowle.

w83od2.jpg

Opublikowano

Serwer jest w wersji beta. Póki nie uda się ustawić stabilnych plików serwerowych o resecie serwera można tylko pomarzyć.

Opublikowano

lol to tylko zabawa,

zawsze mozemy sie pobawic ze to czarnobyl, i chcemy go odbudowac ;s

nie no, jest troche tragicznie

@down

to mamy wyzwanie... trza to ogarnac ;s

.

Opublikowano

wgl to powinien być całkowity reset mapy jak i serwera ale to jest tylko moje zdanie. i innych graczy.

//

i przy info o serwerze mpc powinno znajdować się jeszcze 2 adres gry (ip) oraz status z minestatus.net

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Replay ma racje przez te neokidy stracil czas na robienie wiezy takiej zajebistej.

a ja domek z fajny =\ ehhh

30364378.png

Opublikowano

i moze moby albo zwirzeta on?? dobrze by było i prosze o to ! scinac cale drzewa a nie wisza!

Żeby uaktywnić zwierzęta trzeba naprawdę dobrej maszyny...

25qpzwi.png

Opublikowano

No cóż, nie będę się kłócić, ale to my zostaliśmy wprowadzeni w błąd.

Faktycznie mówiliśmy, że będzie reset. Przepraszam w imieniu moim i Darka, ale nie jest to do końca z naszej winy.

Opublikowano

Brzydal nie zaslugujesz na moda ;PP

No dzis popatrzalem co sie dzieje to czuje ze reset bedzie potrzebny.. mowie tez w imieniu Padmana ktoremu okradli diamentowo zlote sciany :> jak wroci z pg bedzie zalamany ^

Opublikowano

Mój złoto diamentowy domek pewnie wszyscy widzieli. Dziś się loguję i o mało nie walnąłem na zawał...

Czy ktoś może wytłumaczyć co się stało? Proszę o zwrot 15 diamentowych bloczków, 8 lapis lazuli bloczków i 24 złotych bloczków lub

135 diamentów, 72 lapis lazuli, 216 złota.

Opublikowano

Bo ktoś ci odda...

Wiele ludzi straciło sporo cennych rzeczy z powodu blokady skrzyń w tym ja.

Opublikowano

Bo ktoś ci odda...

Wiele ludzi straciło sporo cennych rzeczy z powodu blokady skrzyń w tym ja.

"ktoś" oddawać mi nie musi. Winny tutaj jest wiadomo kto, Cuboid sam się nie zdjął.

Skrzynie jak stały tak stoją więc po ich odblokowaniu każdy odzyska co w nich miał.

Opublikowano

Kokosz,geoning czy ktos tam jeszcze.. zrobcie ten reset ! kilka min temu ok 5-10 jakos wywalilo all i jak sie zalogowali to 3/4 servera ekwipunku nie mialo .. ekwipunku nie mialo ! Ja dzis sie z takims czym 2 razy spotkalem osobiscie ...

@

Reset mapy oczywiscie ;p

Opublikowano

@up

wszystkim ekwipunek zniknął i co co dziennie macie zamiar robić reset/.?! Trzeba mieć jakieś ogarnięte pliki nie wiem jakie są powody że tak się dzieje tak samo jak cuboid się psuje :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A kto hostuje serva? Moze to nie wina plikow ani serva, tylko hostingowca? Jezeli hosting jest wykupiony, to co innego, (chociaz i tak conajmiej jedna osoba ma dostep do plikow). Moze mial disconecta hoster, przez co wywalilo wszystkich,

W tym tylko problem ze znikl caly ekwipunek,bo j na swoim servie mialem tak, ze jak bylo DC to byla tylko COFKA o powiedzmy 10 minut, przez co tracilo sie tylko pare rzeczy.

Mozliwe tez jest, ze hoster ma wirusa, ktory co jakis czas usuwa jakis plik, zwiazany akurat z minecraftem. Jezeli Hosting jest ten sam co forum MPC, to mozliwe ze to jego wina, bo (nie wiem jak inni) nie moge CZASEM sie dostac na forum, bo jakis dziwny blad wyskakuje. Mysle ze nie jestem jedynym ktory tak ma ;]

xJustMe.png

Opublikowano

up@

To wszystko jest dlatego ze geoning usunal plunginy wszystkie przez przypadek < nie wiem czy to prawda > i dlatego tak sie dzieje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...