Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ojoj Przerwa Techniczna.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta. Sprzedali nam mpc. Jesteśmy z siebie dumni! Ja na czele mojej ekipy turasów teraz rządzimy mpc. Kto da 1kk w silku ma moda.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Ja miałem problemy bo miałem ograniczone prawa na swoim kompie o dziwo xD. Ale dało rade już ;)

Mi pisze że mam administratora a dopiero jak w windows zmienilem zabezpieczenia dla zwyklego uzytkownika moglem zapisac ? yyy..

@Topic:Zdołowałem się jak wlazlem na mpc a tam after te gówno :D

Opublikowano

Ale wiecie co trzeba było by założyć taką stronkę podobną do MPC lecz tylko z ogłoszeniami inny host i inna domena aby jeżeli MPC przestało działać była by to awaryjna strona ab dowiedzieć co jak na co po co i dlaczego

Opublikowano

Też, się spodziewałem najgorszego. Myślałem że domena już na sprzedaż, a tu taki lancik .

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

up mi pisał, że MPC sprzedają.

jak zawsze mpc dało rade. :D

17232195052073869175.png

Opublikowano

Tak za maszynę do kebabu, a teraz otwieramy budkę z gyrosem koło głównego we Wrocławiu razem z kokoszem. Dziś promocja 2 tortille w cenie 1 + mach z tureckiego bongo.

jak już to maszynkę do kebapów w turcjii sprzedają kebapy xD kebab to Arabska podróbka oryginału :P

@Edit myślałem ,że MPC sprzedane xD

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

kto by chcial sprzedać MPC za ponad 100 tysiecy :) po co komu taka kasa :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kto by chcial sprzedać MPC za ponad 100 tysiecy :) po co komu taka kasa :)

Co z tego, że 100 tysięcy skoro nie ma potencjalnego kupcy? ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

kto twoją marną podróbą? Mateq?? :] heheh... on jest lepszyy od ciebie :]

Był post "Owned#18", który Ownedem nie był, z reklamą jakiegoś gównianego forum, która została usunięta.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...