Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ojoj Przerwa Techniczna.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie zauważyliście mamy problemy z dostępem do mpcforum.pl. Jest to związane z kolosalnymi błędami naszego rejestratora domen, który na czas awarii wyświetlił swoją stronę "Aftermarket.pl" . Przepraszamy za problemy, wg zapewnień operatora problem powinien zostać definitywnie rozwiązany w ciągu 48 h (sic!).

Dochodzą mnie różne plotki... wszystkie to bzdury :)

Pozdrawiam serdecznie i sorry, ale niestety nie miałem na to wpływu.

Zeby na szybko poradzic sobie z problemem dopiszcie po prostu na sztywno hosta do systemu, edycja pliku :

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

dodajecie 2 linijki:

46.4.61.66 mpcforum.pl

46.4.61.66 www.mpcforum.pl

Wasz admin, kokosz.

PS. Z tego co widzę już niektóre hosty w Polsce mają dostęp do domeny, niby do 48h powinno być okej tak jak napiałem, ale efekty mogą pojawić się szybciej.

Opublikowano

MPC pewnie nie jeden 'kataklizm' przeżyło to przeżyje i to ;)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Jak zobaczyłem, że mpc jest na aftermarket, to myślałem już zrezygnować, ale na szczęście to info wygooglałem ^^

wiz_taxer.png
Opublikowano

Wchodzę na MPC, patrzę "aftermarket.pl" i myślę "wtf?". Piszę więc do Mounthains'a (mimo sprzeczek z wcześniej nie było problemu z rozmową :) ), który podał mi edycję "hosts". W skrócie przylamiłem myślą, że MPC padło.

Z czym kokosz sobie nie poradzi? ;) Niby prosta rzecz, by MPC nadal łączyło podczas awarii, a mało kto wpadł na to, że w ogóle jest jakaś awaria... x D

Opublikowano

awaria mpc, i nagle te cwaniaki nie moga wejsc ;s.

widac teraz kto jest bardziej kumaty, i potrafi wejsc na kanal mpc, ew. wygooglowac info.

ale nie takie awarie mpc przezylo (mowie teraz o przerwie letniej w 07)

.

Opublikowano

Kokosz podobno rozesłałeś paru osobom taką informacje : sprzedałem forum do crackdump.com, trwa rekonfiguracja dns i maja to odpalic w nowej szacie graficznej, podpietej i sprzezonej z ich technologia. przekaz prosze te informacje userom, bo od rana mnie atakujecie

Czy już mogę wysłać im wiązankę z "miłymi słowami" ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

uffff... kur*a jak sie przestraszyłem o.O myślałem że znowu ddos czy cos, myślałem że to od tych je*anych cybsraków o.O już im chciałem im zrobic inwazje olek222acc#1 2, 3 itd jak u nas keczup

^^

@DOWN

i dobrze :]

może i jestem baranem, ale może tak chce a was nie lubie ;p i ch*j!

shoob.png

Opublikowano

nadal nie działa na komórce z java (opera mini)

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Ja se już myślę "znowu MPC upada". A potem zobaczyłem na kanale YouTube, że trzeba te hosts :)

Dzięki kokosz <3

1328997611-U170772.png

Opublikowano

@barycz

A Tubis mi musi podziękować. :) A ja Joaquinowi :D

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Przyznaje się bez bicia - to ja rozpowszechniłem tą plotke,że kokosz sprzedał mpc. Na gg był koleś z wrocławia, w wieku Kokosza, i jeszcze o nazwie "Krzysztof (kokosz)". Nie pamiętam już kto mi dał ten numer, jednak gośc wprowadził mnie i innych w błąd.

Sory :(

Opublikowano

Nie ma się co martwić, pewnie będzie jeszcze kilka takich akcji ;) Kokosz zawsze coś naprawi. Trzeba mu tylko dodać otuchy i git.

@edit Przecież zawsze wierzymy w niego.

Kappa.

Opublikowano

Mnie doszły słuchy, że mpc zostało sprzedane turkom :O

@Edit

A jakieś frytki gratis są?

@Edit2

A dokładnie doszło do mnie coś tego typu :

"MPCForum zostalo sprzedane turkom, forum zostaje przenoszone" oraz że poszło o $$$.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Tak za maszynę do kebabu, a teraz otwieramy budkę z gyrosem koło głównego we Wrocławiu razem z kokoszem. Dziś promocja 2 tortille w cenie 1 + mach z tureckiego bongo.

card.png

Opublikowano

Tak za maszynę do kebabu, a teraz otwieramy budkę z gyrosem koło głównego we Wrocławiu razem z kokoszem. Dziś promocja 2 tortille w cenie 1 + mach z tureckiego bongo.

OOOOOOOO Podajcie dokładny adres a przyjadę z Łodzi laugh.gif

Ja zauważyłem opis gg dudsonowej że są wyjaśnienia od teamu mpc na mpcexpress wszedłem i zobaczyłem o tych hostach .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Mam info od turka, że to prawda!

@down

O właśnie od niego!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...