Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udo 4.00

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie chcialem sobie dzisiaj wlaczyc 4.00 ale wyskoczylo o invisible. Dobra, wiec chcialem zakutalizowac hboxy przez HoneyBoxer Updater'a ( tego najnowszego mam )

Odpalam, wyskakuje, ze nowa wersja jest i prosi o docelowy folder do "save file" czy cos takiego. Daje zwykly folder zeby "wypakowalo" i wyskakuje blad "cos tam URI" x'D.

Wiecie w czym problem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wlasnie chcialem sobie dzisiaj wlaczyc 4.00 ale wyskoczylo o invisible. Dobra, wiec chcialem zakutalizowac hboxy przez HoneyBoxer Updater'a ( tego najnowszego mam )

Odpalam, wyskakuje, ze nowa wersja jest i prosi o docelowy folder do "save file" czy cos takiego. Daje zwykly folder zeby "wypakowalo" i wyskakuje blad "cos tam URI" x'D.

Wiecie w czym problem?

udobot = bann :) bo support posiada source czy jak to sie pisze. wiec udo jest nie bezpieczny ;) polecam i/k bot boce 17/7 i zadnego bana jeszcze nie dostalem a juz mam 1 lvl i 31 pp ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

udobot = bann :) bo support posiada source czy jak to sie pisze. wiec udo jest nie bezpieczny ;) polecam i/k bot boce 17/7 i zadnego bana jeszcze nie dostalem a juz mam 1 lvl i 31 pp ;P

Tylko, nie ma i/k bota ktory ma licencje unlimited ;/ wiec sobie nie poboce. A cracka od K@mela bym kupil ale nie wiem co i jak w tej jego formie platnosci a pozatym temat nizej ktos napisal, ze nie dziala Crack od niego x.X . Nie wiem co juz robic.

@edit

Jednak crack dziala, kupilbym ale inaczej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...