Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żarty ? Na Spocie W Europie Ninya Sniper

Jebacturkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, albo joymax wynalazł nowy sposób na boty, albo to jakiś żart.

Na starym miejscu dla moich gold farm nagle pojawiły się ninya sniper, i to nie tylko na jednym spocie. Ale na prawie całym obszarze Europy, nie umiem znaleśc miejsca gdzie niebyło by tych Ninya Sniperów

Sami zobaczcie:

http://img94.imageshack.us/i/ninjavn.png/

Czy to nie dziwne, że taki giant pojawia się w tych miejscach ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

HEH co ja bym dal za spawn np gigantow na spocie bladerem niema co sie martwic ze latwo padne jeszcze EQ +4+5 FB sun balde +7 i jazda exp szybszy nz wizzem xD

Und3rsoldier.png

Opublikowano

może ktoś pandorke użył ;]?

Też możliwe. Widziałem jak 100+ glavier użył pandory na botach które farmiły chary na ongach :P Gracze pomagają zwalczyć boterów xD

Opublikowano

To raczej nie jest pandorka, bo pandorka nie respi Giantów, tylko elity. To po 1. Po 2 to może być efekt niedawnego eventu 'Wrath of the Gods' gdzie to GM spawnował uniqi. Na europie też to robił, i to jest zapewne nieubity giant po Lord Yarkanie.

SaintCandy.png
Opublikowano

Myślę, że może to być sposób na boty. Kiedyś było to samo, tylko spawnione były Wingi przed wejściem na Penki. ;) Gf'y padały jak muchy.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

to na 99% jest spawn z Yarka po evencie, (jakieś 0,5h temu na Tytanie spawneło się ok +40 TG i 6 ISY na raz :D ) pandora nie wchodzi tutaj w rachubę pod żadnym względem, gdyż, ponieważ, po 1. żaden gracz nie marnowałby ok. 15-30kk i w kij expa z pandory aby uprzykrzyć życie GF'om, po 2. pandora (tak jak wcześniej ktoś wspomiał) spawnuje tylko i wyłącznie ELITY nie "GIGI" i "CHAMPY"...

Opublikowano

to po prostu sposób na boty. Ja taxujac w cavie na 61 63 na Rusro spotkałem sie z czyms podobnym. Elita Niya Mage mi sie spawnał. Podejrzewam, ze na isro to samo ;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@ Jack_Daniels

wiem, ale jak przedmówca powiedział, niedługo po będzie można je sprzedać znowu za normalną kasę, one tylko tymczasowo straciły swoją poprzednią wartość i niedługo ją odzyskają, dlatego licze je po starej cenie...

Opublikowano

@zafiriusz

No chyba, że tak. ;)

@unagis12

Ja stawiałem stalla z pandorkami rano i zwykle do wieczora nie zostawało nic, a sprzedawałem po 25kk. ^_^

1295049164-U286654.png

Opublikowano

wiesz, tak samo jest z nova'mi... u mnie na tytanie jeszcze 3-4 miechy temu chodzily po 1b+, 2 miechy temu juz po 700kk a dzis zwykla nova kosztuje tyle ile som +5 -> ok 270-330kk

co ciekawe, tymczasem na alpach nadal laza po 800m+... <_< ale zakończmy debatę na ten temat, bo jak słusznie zauważyłem lekki offtop się zrobił... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...