Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Siema, Co Zmieniło Się Od Wakacji?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, otóż nie grałem od wakacji, a mam niezłe konto na PL-u i zastanawiam się czy wrócić :) Chciałbym abyście w punktach podali co się zmieniło :D

Coś takiego:

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

itd. Czy ceny są inne itp.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

1.Pytanie, xd (kiedyś byłem obeznany w hackach, teraz nie xd) Co to Wait Hack?

76561198014515809.png

Opublikowano

wait hack , to takie cos ze jak stoisz , postac sama wali dmg , i to pare razy szybciej niz normal , aa no i jeszcze epiki i niedlugo 3 lv Groty : p poszukaj na mpc forum w spisie to znajdziesZ :P

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

WaitHack:wali moby z dalekiej odleglosci;)

Ceny sa bardzo wysokie,wyszedl serwer s25 a hackow jest podobnie duzo jak przedtem tyle ze inne;d

sstwc.jpg

Opublikowano

Hmmm, a ile kosztuje teraz RIB + 6 7 8 9? z srednimi 25++ ?

76561198014515809.png

Opublikowano

Hmmm, a ile kosztuje teraz RIB + 6 7 8 9? z srednimi 25++ ?

na s24 za riba z kd +4 z sr 35 dasz około 700-900kk

Zależy od serwa.

Na otwartych serwerach jest taniej.

Yangi na allegro są o 500% tańsze.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

to że ceny w górę poszły to normalne to się inflacja nazywa :D

i pare szczegółów dla przeciętnego użytkownika metka nic nie zmieniających ...

Opublikowano

Dobra dwa słowa, (jakby co wbiłem do metka) JA PIERDOLE o_0 zwykly naszyjnik, kiedys wywalany i nikt nie bral, teraz po 1kk chodzi o_0 +0 bez zadnych eee bonów :D

76561198014515809.png

Opublikowano

Tak jak w temacie, otóż nie grałem od wakacji, a mam niezłe konto na PL-u i zastanawiam się czy wrócić :) Chciałbym abyście w punktach podali co się zmieniło :D

Coś takiego:

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

itd. Czy ceny są inne itp.

Pisz normalnie bo razi ten twój kolor...

Opublikowano

Nowe fazy hs.

Za niedługo v3 groty.

dmg na skile nie działa.

Ceny poszły w górę, teraz wszystko duuużo drożej się sprzeda...

Ja myślę że ceny spadną troszkę ;)

Co do reszty, zgadzam się.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Zmieniło się .:

1. Ceny

2. Mniejsza liczba hackerów (botów)

3. Dodają grotę v3 oraz resp smoka ;)

4. Będą nowe zbroje :)

Opublikowano

1.- Dodane Epickie itemy będą

2.- Większość hacków nie działa

3.- Easy Metin2 jest platny 30 dni - ( 28/30z/) - 14 dni (19/20zl)

4.- Nie dziala Dmg na skille

5.- Yangi na allegro strasnie staniały kupisz 1kkk za 35-45 zl

6.-Ceny poszły w góre ale to niema najmniejszego znaczzenia ponieważ jak cos dropniesz to sprzedasz drożej i na to samo wychodzi więć niema co płakać -.-

7.- Dziala waithack

8.- Trzeba blokowac hs-a ( hack shield ) by uzywac hackow bezpiecznie ( nie zawsze )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...