Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Id Kompa ?

ThePablo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio otrzymałem bana ,za nic. Na moim kompie nie bylo ani jednego hacka ani moda. Wgl. nie glitchowalem a dostałem bana. Trochę się wkurzyłem na to ,bo wydałem duzo kasy na to konto.

Ale pomyślałem sobie , że zaczne od nowa. Więc zrobiłem nowe konto. Odpalam CA i loguje się na nowym koncie , a tu wyskakuje mi ,że mam bana. http://img827.imageshack.us/i/combatarms08v.jpg/

Pierwszy raz się logowałem na to konto ,a tu ban od razu. Nie wiem co teraz zrobić. Pomocy !

Z góry dzięki.

:(

draenor2.png

(¯`'•.¸(¯`'•.¸, _________________ , .•'´¯) .•'´¯)

(¯`'•.¸(¯`'•.¸««««««««««««»»»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)

--==>>>---> MPC Forum<---<<<==--

(_¸.•'´(_¸.•'´««««««««««««»»»»»»»»»»»`'•¸_)'•.¸_)

(_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)`'•.¸_)

Opublikowano

Pierwsze co piszesz do NEXON-u zapytanie dlaczego masz takiego i takiego bana ?

NEXON ostatnio sypie failami więc lepiej się ich zapytaj

9368_gold.png

Opublikowano

no ale tu nie masz napisane ze masz bana na zawsze (permanently) tylko na administratora wiec nie wiem co ma admin do tego

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Emmm... Problem z ip już z nim załatwiłem ;)...

Ma liveboxatp więc wystarczy wyłączyć go i masz nowe ip...

Za to kolega dostał bana a ma modem... Teraz bawi sie z tym hide ip plantum ;)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

No to masz jeszcze szczęściie , ze na IP.Pisałem do nexona za co ban i czy na IP czy na MAC.Powiedział mi , że jako kupowałem nexony CASH to dostaje tylko bana na IP z dużą szansą odbanowania acc(dopiero po tym jak napisałem , że chcę doładować 100k nx).Dla panów co używać będą gordona będzie to ostatnie konto czyli ban na MAC.No chyba , że ktoś będzie tak zdesperowany , że zmieni karte sieciową

Opublikowano

Nie na IP neta. Bo mam zmienne więc zmienilem i nic. Nie wiem juz ....

draenor2.png

(¯`'•.¸(¯`'•.¸, _________________ , .•'´¯) .•'´¯)

(¯`'•.¸(¯`'•.¸««««««««««««»»»»»»»»»»»¸.•'´¯).•'´¯)

--==>>>---> MPC Forum<---<<<==--

(_¸.•'´(_¸.•'´««««««««««««»»»»»»»»»»»`'•¸_)'•.¸_)

(_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `'•.¸_)`'•.¸_)

Opublikowano

kurde mam podobny problem tylko, że mnie banują po 2 dniach za nic... wściekły jestem bo człowiek wydaje pieniądze, nie hackuje a tak jakby dostał w mordę w zamian -.-

Opublikowano

miałem 2 konta dostałem bana na mac za to ze na jednym używałem gordona a na drugim nie to tym co nie używałem napisałem do nexona i o dziwo mi odblokowali zwaliłem wszystko na brata hehe no tylko że kupowałem nx cash i teraz wolę już nie używać hacków

Opublikowano

Up to jest niemożliwe co ty tu za pierdoły piszesz że napisałeś do nexona że brat chacował i ci bana zdjeli HAHAHAHAHAH .A co do tematy np macie wspólne IP na cały blok i ktoś chacuje to wszyscy łapiecie bana za jednego kolesia jak np na ts (może jak sobie przypominam czeba zmienić ip karty sieciowej )

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Ja czegoś takiego jeszcze nie miałem.

Nie wiem, ale możesz zrobić tak jak wszyscy inni piszą. Zmień IP i postaraj się byś nie hackował.

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Opublikowano

mialem to pisalem wielokrotnie do nexona oni nie odpisywali bo tu chodzi ze masz jakis plik chyba na kompie ktory ci robi taka rzecz mi po formacie kompa pomoglo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a ja się was pytam co to jest adres IP kompa ...

macie tylko dwa adresy

IP - adres internetowy od dostarczyciela

oraz MAC - adres karty sieciowej

(jeśli masz konsole to masz jeszcze adres dysku twardego na którego są nakładane bany)

Opublikowano

Ile mamy ci tłumaczyć iż dostałeś bana na MAC ?

Ostatnio NEXON zaczął właśnie banować adresy kart sieciowych

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...