Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Otrzymam Bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Miałem uruchomione dwa metiny na jednym fb na drugim grałem moja główna postacią nagle fb mi się wyłączył i włączałem od nowa kiedy wyskoczył mi ze wykryło Game_hack (od hs) i moje pytanie do was czy mogę otrzymać rzeczywiście tego bana ?jeśli tak to w jakim czasie powinienem się go spodziewać?bo mam pierścień expa i czas się liczy(hs blokowałem tylko tyle co tym ultimate_hack 00.1v czy jakoś tak zrobiony był przez urserów mpcforum)Proszę o szybką odpowiedz. Jeśli coś nie jasne pisać.Domyślam się że w moim poście może panować chaos . ;)

Lubisz to suko!:D

Musiałem zmienić sygne ;/

Opublikowano

a gdyby jednak wysłał logi to w jakim czasie powinienem dostać bana?ponieważ gdybym stracił jego eq to tak jak bym ok. 200zl stracił. Wolę mieć 100% pewność

Lubisz to suko!:D

Musiałem zmienić sygne ;/

Opublikowano

Ja kiedyś dawno temu wystawiłem bota na free time w Easymt2. Po chwili zapomniałem o tym i włączyłem główną wtedy postać przez zwykłego klienta. Po około trzech minutach wyskoczył komunikat że detect game hack (coś w tym stylu podobnego). Jak komunikat wyskoczył w niedzielę to ban przyszedł dopiero w następny wtorek. Dam przykład komunikat o hacku wyskoczył powiedzmy 16 czerwca, a ban przyszedł 25 czerwca (daty zmyślone), czyli jak widać minął ponad tydzień, ale nie minęły 2 tygodnie. Więc w twoim przypadku spodziewałbym się bana. Przerzuć itemy już teraz bo albo dostaniesz go za 2 dni albo za 10 dni.

@edit

ale nie przejmuj się uczestnik mpcforum bez chociaż jednego bana to jak laptop bez matrycy, niby komp ale jednak nie.

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...