Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Metin 2

hakann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oto speedhack do metina2

Instrukcja jest na forum i w środku folderu

http://rs228.rapidshare.com/files/63191296...by_kapec120.rar

Scana umiescze puzniej jak jestescie tak nie ufni

Mi to bez róznicy czy ściągniecie czy nie

Bot jest nie dopracowany jescze bo chodzi w wali w powietrze i w potworki uzywa mikstur(jak dopracuje z kumplami to go umiescze)

wy to specjalnie robicie? normalnie jakby ktos wam za to placic... jesli kaz\dy by robil takie bledy ortograficzne jak ten oto pan (hehe) to to forum zeszloby na psy... oczywiscie kazdy popelnia bledy ale te w stylu juSz to przesada... Polecam pisac to w wordzie i kopiowac... Co do hacka zeby nie bylo offtopu to nie "zamieszcze skan pUzniej" tylko jak juz to pÓzniej a najlepiej odrazu zeby nie bylo podejrzen... znam cie juz z warrocka;

wyszukujesz cudze hacki przywlaszczasz sobie do nich prawa, a gdy juz sie wyda to mowisz ze to tylko twoj zbior... napisz chociaz skad sciagales i podaj autora... ten hack rozniwez nie twoj a juz smierdzi ze sobie go przywlaszczasz... aa i zaraz mi tu nie odpisuj ty pipko itd bo to nie ladnie z twojej strony jesli bedzie cie juz grzalo ze zlosci to sobie w paincie porysuj albo wieczorynke obejrzyj...

Ten hack jak i poprzedni to syf skanowalem i 2 trojany wyszly sam penwie nie jestes siwadomy ze masz kogos na kompie wiec radze sciagnac spybota i skanowac kompa... zeby nikt nie gral na twoim koncie za ciebie! jesli cos tutaj zamieszczasz to ze skanem w tym samym poscie a nie zmuyszac do tego innych osob!

Mam nadzieje ze to ci da cos do myslenia

userbar528322mn2.gif

Jeśli ci pomogłem, odwdzięcz się i kliknij: pomoglru6.gif

Nie odpisuję na gg oraz na maila, udzielamy pomocy na Forum, dziekuję!

• Dodaj nową pozycję...