Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza Miejscówka Do Fb

altairr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci polecam ustać w bardzo słabo uczęszczanym miejscu i za pomocą moda Kamera teleportować się nad wodę i łowić:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Jeżeli jinno to w M2 napewno , a jeżeli mapa neutralna to wężowe pole.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Najlepiej weż Kamer Moda i wpisz kordy tam gdzie jest tylko woda .. albo WH i tam wejdz, jak tak robie 4 mies na tiveri i zawsze działa.

Licze na - :>

@edit panto pierwszy;p

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Mam M2Fish od Erpela i na górach nie można łowić... Na 'trawce', czy też koło kowala można, ale na górach nie....

Więc jak wg. was łowić W wodzie? :O

Opublikowano

Sam znajdź takie miejsce, bo GM nieraz przegląda to forum i może zapamiętać taką miejscówke i sprawdzać czy tam nikt nie łowi. Miejscówka z trudnej do znalezienia znajdzie się miejscem, gdzie najwięcej osób zostanie zbanowanych

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ten temat jest sprawdzany przez team PL-a wiec sam znajdz miejscowke tak jak @UP powiedzial.

Pytania dotyczace '' Gdzie uzywac hackow '' nie powinny padac na tym forum bo to pozniej przez te pytania gracze zostaja banowani.

Opublikowano

to jeszcze ja się zapytam, dlaczego jak łowie w m3 albo na wężowym polu albo na sohan zawsze mam "nie wiem co złapałem" gdy łowię na marmurze rybaka (no bo wtedy dopiero widać ten napis)? Gram w chunjo jakby co. Dodam jeszcze że jest tak zarówno na wędce +1/+2/+3 jak i na wędce +7. Nie zależnie od tego czy łowie na marmurze czy nie nigdy się nic nie łowi.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/272078-pytanie-gdzie-najlepiej-lowic-na-fb/

Może tu ci pomogą.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...