Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy to było dobre ?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy to by?o przydatne ???

2. 2. jeste? noobem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić gdzie i co czyli expienie wojem mentalem

Wojownik mental skupia się na obronie może on zabić więcej potworków ale dłużej je bije

Zaczynamy idziemy na dzikie psy każdy z pewnością je znajdzie dobijamy tam piąty lvl i robimy polowania

Gdy dobijemy 5 lvl wybieramy umiejętność mental (moc duchową ) dajemy wszystkie punkty w silne ciało

Idzemy na wilki lub głodne alfa wilki i wbijamy tam 8 lvl

Sprzedajemy drop rzeczy z bonami hp/abs zostawiamy na potem

Ulepszamy tarcze hełm zbroje i bron na + 2/3/4 ale wystarczy na + 3 ( mnisią zbroje bojową tarcze i tradycyjne hełm a także włócznie )

dodajemy 1 punkt na każdego skiala

wbijamy sobie 12 lvl na niedźwiedziach sprzedajemy drop

Teraz trzeba skołować gilotynowe ostrze i żelazną zorbie + 3/4

Idziemy do 2 wioski na wbijamy tam 18 lvl kołujemy pajęczym i tygre + 4/6

Możemy iść na metiny i dropną cenne ku lub kd (na moim serwie aura 15kk chodzi xD )

Teraz gdy mamy dobre eq idziemy na dzikusy w 2 wiosce na tak zwaną polankę

W miedzy czasie robimy konia aż do 10 lvl

Expimy tam do 30 lvl

Takie rzeczy jak marmury księgi polimorfi języki rzeczy z hp/abs selamy (nie znasz ceny zapytaj się wysokiego lvl on na pewno ci pomoże

Potem idziemy łowić ryby lub ustawiamy fb jak kto woli

Musimy kupić riba na + 6/8 tygre na + 8/9 i resztę eq + 6 i jakieś rzeczy z hp

Teraz idziemy na pustynie i expimy na pająkach do 35 lvl

Robimy sobie boja

Nadszedł czas na zmianę eq

Kupujemy riba + 9 sr 10 + smiertelke + 7/9 tarcze na 21 lvl + 6/7 żelazny hełm + 7/9

branze srebrną + 6/7 lub z bonem na hp reszta rzeczy z bonami na hp

Idziemy expic na bo będzie szło ciężko ale po 2/3 grupki damy rade

Wbijamy tam 42 lvl w miedzy czasie selamy drop i robimy konia do 20 lvl

Teraz czas na zmianę eq

Kupujemy riba + 9 sr 20+ smoczą + 8/9 (będzie ona nam służyła aż do 61 lvl )

srebrną + 9 lub branze 1,5k hp butki 1,5k hp i ebo + 7/8 zelka + 9

Idziemy na ciężkie ezo lub średnie ezo ezo i expimy tam do 50 lvl

Robimy militara

potem idziemy na v1 lub v2 po 1 grupce

Expimy na v1lub v2 do 61 lvl kołujemy boga na + 9 i lwią na + 9 i jesteśmy koksami

koniec

Jeżeli coś będzie nie tak pisać

Daj + albo -

To mój pierwszy tut z kolorami więc proszę o wyrozumiałość

Budowa postaci

1 do hp 1 do siły potem w zręczność

Budowa skili

1 silne

2 tąpnięcie

3 duchowe

4 walnięcie

5 uderzenie miecza

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Expimy na v1lub v2 do 61 lvl kołujemy boga na + 9 i lwią na + 9 i jesteśmy koksami

koniec

to mnie rozwaliło ale masz + za trud

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

boshe... ile jeszcze takich tematów będzie? powiedz mi testowałeś to? NIE! nic Ci nie dam bo sam to napisałeś ani + ani - odemnie nie dostaniesz ale pomyśl.. na zanim wbijesz 8lv dropnie Ci coś z bonem? z podwojonym dropem może... napisałeś, że mamy iść do m2 i wbijamy 18lv gówno prawda... na 8lv idziemy do m2 i expimy do 15lv na zaprz w m2 potem idziemy na dzikusy lepsze i bierzemy coraz więcej grupek.. wszystko streściłeś, a to nie o to chodzi.. możesz się ze mną kłucić ale ja grałem 3 lata mentalem i żałuje tego :( mental to nie jest łatwa i prosta postać.. pewnie mnie pare osób zminusuje ale co tam...

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

boshe... ile jeszcze takich tematów będzie? powiedz mi testowałeś to? NIE! nic Ci nie dam bo sam to napisałeś ani + ani - odemnie nie dostaniesz ale pomyśl.. na zanim wbijesz 8lv dropnie Ci coś z bonem? z podwojonym dropem może... napisałeś, że mamy iść do m2 i wbijamy 18lv gówno prawda... na 8lv idziemy do m2 i expimy do 15lv na zaprz w m2 potem idziemy na dzikusy lepsze i bierzemy coraz więcej grupek.. wszystko streściłeś, a to nie o to chodzi.. możesz się ze mną kłucić ale ja grałem 3 lata mentalem i żałuje tego :( mental to nie jest łatwa i prosta postać.. pewnie mnie pare osób zminusuje ale co tam...

@up prosze nie dawać ostrzezenia za spam / double bo mi sie net zacioł i dwa razy poszło :(

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Opublikowano

Aaa i jeszcze pare uwag...

Budowa skili powinna wygladac tak :)

1 silne

2 duchowe

3 walniecie

4 tapniecie

5 uderzenie miecza

Na egzo się nie powinno expić :) tam się tylko dropi księgi klątw na bo o wiele lepiej jest :)

"I jesteśmy koksami" a nie lepiej napisać i już jest wszystko jak należy? Dobra to twój pierwszy tut więc nie licze na pro... ale nie pisz tutów, których nie sprawdzałeś oK?

Opublikowano

Haha;d

Niektore teksty mnie powalily:)

Fajne zakonczenie...probowales ten sposob czy tylko tak se napisales??

2/5 takich tutkow jest duzo:P

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...