Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Funsmt2 [Pl][Hamachi]

Marcin862Max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[18:25:15] [[sGA]Energy[4FunsMT2] - 5.90.92.144]

KURWA

[18:25:17] [[sGA]Energy[4FunsMT2] - 5.90.92.144]

WYPIERDALAJ

[18:25:18] [[sGA]Energy[4FunsMT2] - 5.90.92.144]

STAD

[18:25:19] [[sGA]Energy[4FunsMT2] - 5.90.92.144]

Noobei

[18:25:20] [[sGA]Energy[4FunsMT2] - 5.90.92.144]

Jeabny

oto jak SGA pisze na naszym hamachi

Opublikowano

Dałem te ss tutaj ponieważ w reklamie pisze że "Nie możesz umieścic grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum"

(...)

Szkoda mi Was, bezmózgi.

Co do tematu. Po godzinach widać że 10 - 12 letni dzieciak od razu po skończonych 6 lekcjach wraca na kompa i w metinie siedzi do 22.

n/c

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

GA to nieogarniete dziecko dostalem bana za to ze go wyzwalem spowrotem wyzywal mnie od Ciot najezdzal na maja rodzine jak mu napisalem ty noobku idz sie lecz to bana dostalem naprawde godne pozalowania

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Widać po rozmowach, że HA jak i cały team ma nerwicę. Odzywają się wulgarnie, czyli pewnie mają tak ok. 12-14 lat. Brak szacunku z ich strony wobec graczy. A jak głosił Jezus "abyście się wzajemnie miłowali, jak Ja was umiłowałem;". Radze się Wam nad tym zastanowić i zostawić tego Metina skoro już zaczynacie wariować. I oto co gra potrafi zrobić z człowiekiem. Tym bardziej gdy dzieciak siedzi przed komputerem 24/7.

Edit.:

Tak jak przeczytałam w tej rozmowie (up) to team wyzywał od "dzieci metina". Znacie może takie powiedzenie (z bycia dzieckiem czyli pewnie w tych czasach) kto przezywa ten sam się tak nazywa? Lepiej bierzcie się za nauke a nie metin wam w głowie. Tylko potem się nie zdzwicie kiedy będziecie mieć złe oceny, gdy nie będziecie mogli znależć pracy. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam

Edit.2

"Mili Gm\'i, atmosfera także mila. Polecam serwer gorąco. Handlarzy dam w opisie bo pisze mi ze nie moge dac zdjęć o takim rozszerzeniu" <--- No tym to się popisałeś. Po tym co piszą użytkownicy to powinieneć to wykasować. Niestety muszę użyć słowa "żal"...

Opublikowano

Potwierdzam w 100% słowa user'a szajnkun.

Również miałem okazję znalezc się na serwerze/sieciach.

Według mnie:

1.Stworzyli serwer bo chcą się wyżyć na innych poprzez:

-Wyzywanie

-Straszenie Banem

2.Ponieważ to ich serwer myślą, że im wszystko wolno.

PS: Nie polecam serwera, nie radzę nawet dołączać do sieci, szkoda czasu.

Pozdrawiam Slowly!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, następny KozakKox...

A już myślałem, że te pliki się wszystkim znudziły...

Jednak się pomyliłem...

Z mojej strony:

Reklama +

Serwer -

57941428314396613531.png

Morlinka aka Lyshantus

esent.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...