Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chodzi Wam Warrock ?

TakiSeNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi też nie chodzi

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

mi się na czarno game start game nie pojawia

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Mi też nie działa za każdym razem mam inny błąd :P a teraz akurat hs mi się zatrzymał na 2 kreskach i dalej nie idzie. Zapewne coś robią.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Mi jeszcze nie działa. Ale mi to tylko się pojawia ta pierwsza tabelka co powinna wyskoczyć tam opcja "OK" a ja mam tylko "CANCEL" tak jabky wgl. się nie ładowało.

Opublikowano

Mi również nie działa stronka, a jak się loguje do gry to pisze "Your account has been bloced" o.O

[you] Lubie Cie!

Opublikowano

Może coś robią z clan system :P

Nawet gdyby robili to tylko by stronka nie działała a War rock powinien wtedy normalnie działać .

Niestety mi też nie działa .

Opublikowano

kazdemu nie dzialal ale teraz juz mozna grac poprostu był uptade niewiddzialny...

Jesteś tak potężnym idiotą albo dzieckiem. Będzie update. Zapowiadali że pojawi się nowy event pod koniec stycznia. Trzeba czekać.

Nie działa także forum. Sądzę że jest przerwa w działaniu i są prowadzone prace na serwerach. Strona główna Warrocka musi działać ponieważ jest ona osadzona na osobnych serwerach niż same serwery Warrock. A forum to już inna sprawa, pojawia się błąd który mówi o połączeniu do bazy danych, najpewniej serwer padł albo jest aktualizowany sam engine forum.

piotrek23.jpg
Opublikowano

Jesteś tak potężnym idiotą albo dzieckiem. Będzie update. Zapowiadali że pojawi się nowy event pod koniec grudnia. Trzeba czekać.

Nie działa także forum. Sądzę że jest przerwa w działaniu i są prowadzone prace na serwerach. Strona główna Warrocka musi działać ponieważ jest ona osadzona na osobnych serwerach niż same serwery Warrock. A forum to już inna sprawa, pojawia się błąd który mówi o połączeniu do bazy danych, najpewniej serwer padł albo jest aktualizowany sam engine forum.

jestes wielkim idiotąa lbo dzieckiem pod koniec GRUDNIA??? mamy styczeń hahahahaha zastanów sie co piszesz a ja skąd malem wiedziec ze bedzie uptade

(juz teraz znowu mi niedziala warrock)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Poprawiłem się. Z oficjalnego forum Warrocka.

Chociaż mogłem źle przeczytać. Chodziło o walentynkowy event a teraz powinien być jakiś update.

A jednak bez aktualizacji. Już wszystko wróciło, pewnie jakieś prace na serwerach robili.

Jaka zmiana? Brak lagów, na reszcie :) najpewniej skończone prace na serwerach ;)

piotrek23.jpg
Opublikowano

Mi też nie działa jak się nie ładuje się to początkowe OK tylko cały czas pisze CANCEL <_< POMOCY!!!!!!!!!!!

@EDIT Przeinstalowałem WR i działa tylko GAME START jest na szaro nigdy tak nie miałem Proszę pomózcie mam premkę i tylko leci mi i na niej nie gram POMOCY

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...