Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam Pytanie Dotyczonce Wymiany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chciałbym sie wymienic z takim jednym kolesiem kontem mam u niego zaufanie juz nawet i teraz sie chce zapytac czy wy na jego miejscu wymienilibyscie sie on mam mentala 57 lvl a ja body 57 lvl na skilach mi nie zalezy ale opisze moje i co mu oferuje za jego pusta postac mental 57 ....

A wiec skile mam aura m1 berek m3 wirek m4 1 ksienga i jest m5

oferuje mu za zamiane 100kk, fms +9 sr 17 % um -1 kd do expa +3, czrna okrogla tarcza na 41lvl +8,przepustki do v2,zwoje powrotu (10),25smoczych monet,marmur co dodaje 5 bon ,2 magiczne metale i all prawie eq potki i tu stawiam pytanie czy wy byscie sie wymienili za ta moja postac body za mentala ???? na skilach mi tak bardzo nie zalezyyyyyy... zeby mam oddane

JA myssle ze to dobra propozycja ale wy napiszcie opinie bo ten kumpel sie wacha jeszccze ..

wymienilibysice sie za te itemki ??

beda ++++++++++++++

Opublikowano

Nie zamieniaj sie...Dajesz mu bodiego i jeszcze itemki (chyba dobrze zrozumiałem) omG ...Body 5x lepszy skoro juz 57 wbiłeś to teraz będzie sielanka a mentalem będziesz sie męczył ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

No co ty nie zmieniaj sie..

Jeżeli chcesz sie zamienic, z takim wyposarzeniem to większy lvl.

Ja moge się zamienic mental 14kk na koncie 67 lv. Jezeli chcesz o tym pogadac to pisz 3234990, a i tam jest militar, i ma on skile :>.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

Nie wymieniaj się... dlaczego?

Chociażby dlatego, że ty masz eq. A skille bodego nie są wcale, aż tak słabo rozwienięte jeśli można patrzeć na level.

A mentalem byś zaczynał od zera i ciężko by Ci było się wybić.

Odpowiedź: NIE.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...