Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słówko "żal" idealnie wręcz tutaj pasuje. Szanowny pan meth0d jak widać niskiej jest sprawiedliwości.

Wniosek ten wyniosłem z ostrzeżenia i "poprawy".

Na pierwszy ogień ostrzeżenie:

To jest ukryta treść, proszę

Cóż za cudowny przypadek "spamu"? Drogi moderator nie miał ochoty na rozmowę na temat tego warn'a.

Post ten napisałem, gdyż jestem dość podejrzliwy na punkcie Puttany. "Dziki" temat (będzie potrzebne ciut zapoznania z MW2), w którym napisał o bliżej niezidentyfikowanych faktach.

Ostrzeżenie za to można by sobie niemniej odpuścić...

A teraz o rzekomej "poprawie" ,dość krótko (ta rzecz mnie bardziej interesuje, niż tamto ostrzeżenie, do którego jednakże sam mam wyjątkowo małe, ale jednak zastrzeżenia):

3 w miarę przydatne tutoriale - 5%. Żal znowu o sobie przypomina...

Dziękuję i pozdrawiam. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Pierwszy warn został nadany słusznie.

Co z drugim - poczekajmy na meth0da.

Co do "poprawy" od pewnego czasu warny za tutoriale nie są zdejmowane tak często jak kiedyś. Zdejmujemy je tylko za naprawdę dobre i pracochłonne tutoriale.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Powinno być tak - co 30 dni można ubiegać się o usunięcie warna, ale wtedy użytkownik musiał już się stosować do regulaminu. Oraz gdy by nie było tej poprawy w czasie 30 dni, aplikacja o usunięcie warna została by odrzucona. I tyle no problem.

1 warn - słusznie

2 - nie

Opublikowano

Powinno być tak - co 30 dni można ubiegać się o usunięcie warna, ale wtedy użytkownik musiał już się stosować do regulaminu. Oraz gdy by nie było tej poprawy w czasie 30 dni, aplikacja o usunięcie warna została by odrzucona. I tyle no problem.

1 warn - słusznie

2 - nie

chyba cie pogielo z tymi 30dnami, mam czekac 30dni zeby mi zjeli warna a za ten czas zrobie 20 poradnikow.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nie nadawałem warna w tym temacie drugim co podałeś.

Chodzi o ten temat :

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

To jest temat (o rzekomym koncie), w którym podałem mniej-więcej powód napisania tego posta...

No cóż... Warn - tak jak myślałem, po części słuszny.

...

Zamknąć można...

survarium_user_bar_en.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...