Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc, A Właściwie Prośba.

Ariss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzednio pytałem jaką broń wybrać - byłem w tym "zielony", lecz już teraz bardzooo zmniejszyłem poszukiwania...

Obecnie zastanawiam się nad dwiema broniami... Gdyż zaintrygowała mnie XM-8... Dużo przeczytałem/obejrzałem o obydwu broniach, lecz dalej nie potrafię się zdecydować.

Wybiorę XM-8 lub G36E Valkyrie

XM-8:

+celownik sniperski

+odrzut do góry

+rozrzut mały

+fajny design

+bardzo młoda broń w grze

-mało nią grałem

G36E Valkyrie:

+bardzo dobry celownik (myślę, że bardziej się przyda niż ten z XM-8, bo mam zamiar nosić L96A1 jako drugą broń - głównie na Snow Walley)

+ogarniam G36E

+Bardzo ładny Design

-bardzo podobna G36E dostępna za GP, ale uważam, że jednak Valkyria ma mniejszy rozrzut i odrzut = jest celniejsza

Oglądałem wszystkie "review" gracza "Baxstar" - wg mnie jest bardzo dobrym graczem, on uważa, że G36EV jest jedną z najlepszych broni w grze (grałem zwykłą i uważam podobnie), ale nie ma jeszcze XM-8 review... Ja mało grając nią pewnie bym przychylił się do jego opinii, gdyż jest dla mnie wiarygodnym źródłem wiedzy.

Lecz tutaj chodzi mi o to czy byłby ktoś tak hojny, żeby podarować mi XM-8 na 1 dzień, w zamian dam broń na 7 dni za GP... Lub coś do 5k GP.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

polecam Ci g36 jeśli umiesz tym grać .. bo jeśli nie .. zupełnie odradzam

kup sobie zwykłe g36 i zobacz jak sobie z nim radzisz , i sam pomyśl .

jak wymiatasz to je bierz , jak nie to XM8 jest dla ciebie

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

XM ma mniejszy recoil czyli mozna pociagnac czasem wieksza seria i ci tak giwery nie zniesie :)

a sprobuj sobie takie cos zrobic Vakyria i sie zdziwisz :D bo na 10 strzalow trafisz max 4 :D

na 100% wybralbym XM a celowniczek ma jak marzenie :**

Opublikowano

No właśnie ogarniam Gietke, ale chciałem spróbować czegoś nowego... Z G36E nie miałem problemu trafić i zabić... początkowe rangi właśnie nią wbijałem dopóki nie dostałem z eventa PP19 CAM MOD na 90 dni - teraz tylko FireTeamy jade bo szkoda mi GP na bronie wydawać (dzięki temu uzbierałem już ok. 170k GP)

G36E nie musze "próbować" bo wiem, że lubię, ale XM-8 grałem w innych grach - była zawsze w czołówce najlepszych broni, tutaj miałem ją kilka razy (od Daxera - jak graliśmy i padł), więc nie wytestowałem za bardzo...

Byłby ktoś tak dobry i zrobił deal ze mna? XM-8 na 1 dzień w zamian za coś do 5k GP ...

@ Edit właśnie nie wiem czy chce taki celownik... może i ma fajny ale ja chce tą broń nosić w zestawie z L96A1 ...

Opublikowano

ale tez jesli masz juz snajpe w ekwipunku to radzilbym ci kupic cos szybszego na krotsze odleglosci :)

jesli dobrze ci sie gra zwyklym UMP to kup za nx UMP45 ! naprawde wymiata jak juz sie ma dobrego skilla :P

ale i tak 90% ludzi poleci ci P90TR <_<

ale jesli masz kupic cos z AR to dalej jestem przy XM

Opublikowano

Nie cierpie SMG, nienawidzę P90TR ani żadnej z tej serii...

Chce broń na te mapy:

-Snow Walley (ulubiona)

-Two Towers (też)

-Sector 25

-czasem Junk Flea

-czasem Fire Team

Sniperke kupie na perma za GP w piątek, uzbierałem 170k GP więc to nie będzie problem...

Myślę, że kupię "klanowy" 3 slotowy BackPack i włoże tam : L96A1, M16(albo miny w zaleznosci od mapy) i tą broń bez recoila "klanową" - CX4 Storm... Oraz do ręki G36E Valkyrie ALBO XM-8.

Czekam na dalsze podpowiedzi :)

Opublikowano (edytowane)

Nie cierpie SMG, nienawidzę P90TR ani żadnej z tej serii...

Chce broń na te mapy:

-Snow Walley (ulubiona)

-Two Towers (też)

-Sector 25

-czasem Junk Flea

-czasem Fire Team

Sniperke kupie na perma za GP w piątek, uzbierałem 170k GP więc to nie będzie problem...

Myślę, że kupię "klanowy" 3 slotowy BackPack i włoże tam : L96A1, M16(albo miny w zaleznosci od mapy) i tą broń bez recoila "klanową" - CX4 Storm... Oraz do ręki G36E Valkyrie ALBO XM-8.

Czekam na dalsze podpowiedzi :)

Elo ja lubie bardzo gietke ladnie sie popyla z nia :D wiesz gralem z obydwiema bronmi ja wole gietke na S&D na Victorze sie ladnie sieka wiare :P

@edit

na te 2 pierwsze mapy przyda ci sie l96a1 i gieta lub (aug bardzo podobny)

ale Xm-8 ma zaje***** celownik xD

chodz i tak gietka

Edytowane przez karol2
-N3viiD-.png
Opublikowano

Hmmm? PLAGIAT -.- zabrałeś mój avatar ! :angry: Zmień go NATYCHMIAST !

@Temat

Polecam G36E Valkyrie

ZBIERAM - !!

Opublikowano

Gościu... Zobacz ile ja już na tym forum siedzę... Więc to Ty powinieneś się zastanowić czy to nie Ty zrobiłeś plagiat.

@ TOPIC chyba zdecyduję się na G36E Valkyrie, bo po co mi 2 bronie z takim samym celownikiem (mówie o L96A1 i XM-8)

Opublikowano

wedlug mnie nie ma lepszej broni niz XM-8 a na pewno nie jest nia G36 Valkyrie.

mam g36 normalne na perma ale g36 nie jest tak dobre jak XM-8 ale to bron dla cb wiec nikt za ciebie nie wybierze

co do plagiatu to avatar nie jest zadnego z was wiec oboje powinniscie sie z nim pozegnac

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Rozumiem, więc zgodnie z moim 1 postem proszę kogoś o gift'a XM-8 na 1 dzień, odwdzięczę się giftem do 5k GP mam MSG3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...