Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bann

Remoo96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana na moje lepsze konto, nie bocilem juz spory czas, i nagle po 2 miesiacach BAN

Czy jest jakas szansa ze oddadza te konto ?

dodam ze kolega kiedys dostal bana i pisalo ze jest on nie odwolany ale jakos odblokowali.

odalup78ab6.png

Opublikowano

Po pierwsze nie 'bann' tylko 'ban'

Po drugie jeżeli zbanowali cię, bez odwołania to możesz napisać pocztą tradycyjną do siedziby w Hamburgu ^^

Czyli cie nie odbanują

Opublikowano

Gralem 3 lata na PL1, dostalem bana na koncie w ktore wrzucilem lekko liczac ze 4 000 zlotych :)

4 irki, 4 Flaxy, 23pp...

Czesto buchaly, itd.

Przebije ktos :D

Opublikowano

Gralem 3 lata na PL1, dostalem bana na koncie w ktore wrzucilem lekko liczac ze 4 000 zlotych :)

4 irki, 4 Flaxy, 23pp...

Czesto buchaly, itd.

Przebije ktos :D

tak, na konto wydałem ok ~5tys, 39 PP i na tym koncie było dokładnie 56 irysów ;P-brak bana :)

@topic

Nie odzyskasz konta, bp przywłaszczyła sobie wszystkie prawa. według ich oni tylko wypożyczyli Ci konto i mogą je zabrać/zbanować kiedy tylko chcą bez żadnych konsekwencji oraz bez prawa do reklamacji

PS. Pozdrawiam pana *******ADM'a który siedzi na tym forum z nami ;) cenzura na forum nie będę go zdradzał ^^

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

tak, na konto wydałem ok ~5tys, 39 PP i na tym koncie było dokładnie 56 irysów ;P-brak bana :)

@topic

Nie odzyskasz konta, bp przywłaszczyła sobie wszystkie prawa. według ich oni tylko wypożyczyli Ci konto i mogą je zabrać/zbanować kiedy tylko chcą bez żadnych konsekwencji oraz bez prawa do reklamacji

PS. Pozdrawiam pana *******ADM'a który siedzi na tym forum z nami ;) cenzura na forum nie będę go zdradzał ^^

Jesteś pr0. Z tego co wiem, to maksymalnie można mieć 8 dronów, a nie 56... Chyba irysy z czymś innym pomyliłeś...

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

Jesteś pr0. Z tego co wiem, to maksymalnie można mieć 8 dronów, a nie 56... Chyba irysy z czymś innym pomyliłeś...

sprzedawałem od tak dla picu.

8 irysów = sprzedałem 8

8 kupiłem = na koncie już było16 czaisz ?:P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...