Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra Od Nowa...

Koksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ponieważ okradli mnie tyle razy, ostatnio zabanowali konta za FB , to miałbym takie można powiedzieć znane przez was pytania...

Na jakim serwie najlepiej grać? Chodzi mi o ludzi, ceny itp.

Jak i jaką postacią wbije szybko lvl + skille?

Jak szybko się dorobić... ?

Czy byłby ktoś chętny do pomocy w grze od 1 lvl tzn. wspólna gra, gildia oraz pomoc charytatywna xD Ze mną na pewno nie będziesz się nudził ;P

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Jeśli chodzi o szybkie wbicie 70 lvla to skorzystaj z mojego TuTka

http://www.mpcforum.pl/topic/280149-tut-expienie-daggerem-na-poli/

Zarabia się najlepiej surą WP ponieważ jest ona tania ( mowa tu o ku ) i czarowane + czarowana robi swoje.

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Tam masz również opisane jak do 42 lvla doexpić :P

Taa... nie zauważyłem :P Edytowałem posta xD

No to proszę o wypowiedzi innych =)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Też może zagram ale to już maksymalnie "na lewo" i chyba wp wezmę xD jak zbierzecie ekipę to dajcie znać na gg 13722714

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

@UP - Spam ; /

Jeżeli mnie tak jak mówisz tyle razy okradziono , bany itp. ja bym nie zaczynał od nowa na PL'u - zaczął bym na jakimś

privie na którym all łatwo się zdobywa np. celestial-world.com tam bym sobie pograł

i może kiedyś wrócił do PL'a , ale to jest moja odpowiedź proszę za bardzo jej nie krytykować :)

Pozdrawiam.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Czy byłby ktoś chętny do pomocy w grze od 1 lvl tzn. wspólna gra, gildia oraz pomoc charytatywna xD Ze mną na pewno nie będziesz się nudził ;P

1. s2 [sam tam gram od 2/3 dni... Mili ludzie, wysokie ceny ryb/małży]

2. Ninja dagger :P

3. Wbić 30 i postawić FB lub lowić samemu... [ja w 2h samemu lowiąc, nie otwierając ryb, zarobiłem 40kk :P] małże- 8-10kk, ryby 250-400k

4. Mogę do około 20-25 lvla podexpić, dać z 1/2kk :D [na eq do 30 starczy, a potem łatwo się dorobić... pro kozy +9 śr 30+ z kd +3/4 max. 100-150kk więc...] I możemy razem grac :D Kaled41 też gra, a ja z kolegą na 1 koncie cisnę :D Jak coś to gram w jinno... jakbyś grał, to PW

Opublikowano

Polecam skonczyc z PL-em bo tutaj bez allegro juz nie da sie wygrac... Idz na US-a / SG i jak bedziesz chcial jechac na jakichkolwiek FB to rob to na oddzielnych kontach bo przez wlasna glupote bana dostales a te 2/3 dni expa cie nie zbawia.

Opublikowano

Ja poprzednicy, kolego- idź na SG. PL to najgorsze, co możesz w tej chwili zrobić. Ceny itemów są niebotycznie wysokie, natomiast dostając po 20 yang z mobka, prędzej się zestarzejesz niż uzbierasz na konkretne eq.

Osobiście na SG nie gram, chociaż rozważam taką opcję;] Serwer naprawdę porządny, ludzie też spoko (nie gram ale akurat znam paru obcokrajowców pykającch tam;p). Szczerze polecam.

Graj czym chcesz, ja tam zawsze gram mentalem, wiadomo, jest power:)

Opublikowano

Elo możesz zagrac ze mnom na Monolicie polecam ninja dagger jak zagrasz dam ci podstawowe eq +4 i inne pomoce ^^

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Zdecydowanie odradzam monolit. Grałem tam 1,5roku (chunjo) i było fajnie. Zaczynałem to np aura kosztowała 3-4kk, a kamienie d. 10-20kk. Na koniec tych wakacji aura 8-9kk, kamień d. 50-60kk. TERAZ to już przegieli. Aura 20-28kk, a kamienie duchowe 150-999kk. Będzie jeszcze drożej mówię wam. I to podrożało tak w ciągu miesiąca. Nie dasz tam rady bez allegro. Całe szczęście że mi zbanowali wszystkie konta to pójdę na metin2.sg. Nie zaczynaj nawet z pomocą tak jak ci ludzie oferują bo na początku sobie poradzisz, a potem zostaniesz z ręką w nocniku, bo w końcu (raczej) fms czy rib czy choćby śmiertelki +7 nikt ci za darmo nie da.

@edit ban za FB, które były na oddzielnym e-mailu, a jednak zbanowali mi wszystkie konta jakie miałem (główny char, dropki, shopki). Pewnie działało to na zasadzie że zalogowałem się na te postacie, gdy nie minęło ileś tam czasu od wylogowania FB. Ale i tak spaliłem bo mam 2 kompy dla siebie, i tylko na jednym mogłem bocić, a bociłem na obu kompach. Jeden mogłem zostawić tylko na FB, a drugi tylko na legalne granie.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Witam !

Ponieważ okradli mnie tyle razy, ostatnio zabanowali konta za FB , to miałbym takie można powiedzieć znane przez was pytania...

1. Graj na Syrku, lub jak powstanie s26, astral tez fajny :]

2. Najlepsza postać sura Wp

3. allegro.pl, 100zł przeznaczysz i na serwie mogą Ci naskoczyć w pvp

4. niestety nie :P

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...