Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event??

korkmatzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż ,,, wchodze sobie na wara polski serv -- patrze a tu mam premium bronza ;p nie wiem skąt ani za co dostałem go na 15 dni . gadałem z gościem na głównym chacie też dostał było z 5 osób których dostało . czy jest to jakiś event czy co ?? bo nia zabardzo jestem kumaty teraz bo dawno nie grałem ;p

Opublikowano

Ja też dostałem premke mój kumpel sie zdererwował i ...

DAWAĆ PLUSY, TO ZAPŁACE

Opublikowano
szkoda że ja niedostałem

@Up No i po co ten spam?? to nie jest żaden event tylko się dostaje premki losowanie takie xD

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano

jaka jest ta nowa snajpera??

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Opublikowano
Niedługo mają jeszcze rozdawać nową sniperke na 7 dni ;]

A możesz podać nazwe i screen tej snajperki??

o.O
Opublikowano
Premki są za bany otrzymane kiedyś (tzn. nie za czitowanie, tylko niesłuszne zbanowanie). Niedługo mają jeszcze rozdawać nową sniperke na 7 dni ;]

Zgadzam się... myślicie że tak z głupia franc będą dawać premki?? Mój kumpel miał bana i teraz mu przedłużyli preme...

sygnaturawi.jpg
Opublikowano

@2Up jak dostałeś bana za hacki to się nie dziw, że nie dali ci prem...

Proszę o close topic bo wszyscy się podniecają premkami i spamują jak cholera

Było już w huj tematów o tym...

• Dodaj nową pozycję...