Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Nowym Privem

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem odpalam gre daje start game pokazuje się HGWC dochodzi do 90% i gra się gasi mógł by mi ktoś dać link do downloadu bypassa

Opublikowano

Teraz mam inny problem z bypassem wrzucam go do priva włączam przez bypass nie przez lunchera i wyskakuje mi błąd ''bypass runs only in the installed crossfire folder'' czy nie idzie odpalić tego priva przez bypass??

Opublikowano

Teraz mam inny problem z bypassem wrzucam go do priva włączam przez bypass nie przez lunchera i wyskakuje mi błąd ''bypass runs only in the installed crossfire folder'' czy nie idzie odpalić tego priva przez bypass??

Naprawde jesteś taki tępy czy tylko udajesz że nie jesteś ? Wrzuć do głównego folderu z grą .

4825874_2_1.png

Opublikowano

dodaje to do foldera z privem i odpalam priva przez bypass i pokazuje się błąd ''bypass runs only in the installed crossfire folder''

PS.Bypass mam w folderze z privem

Opublikowano

mi jak sie loguje pisze ze zle passy. Caly czas nawet jak nowe konto zrobie.Wie ktos co zrobic ? i jeszcze jedno czy trzeba aktywowac rejestracje ? Bo na emaila nic nie dostalem

Opublikowano

Ludzie ... Bypass zadziała wam tylko na CrossFire EU!! Na prywacie i na innych serwerach nie bo on nie podmienia ich wersji plików.... Czy tak trudno nauczyć się angielskiego..? A co do logowania to ty masz jakiś problem zreinstaluj grę jeśli nie zadziała pisz pw może ci pomogę jakoś...

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

LUDZIE :angry: JEsli wam pisze ze macie zle haslo lub login to macie uruchomic gre przez administratora!!!!!!!!!!!Pisze na stronce:

If you're running Windows Vista or Windows 7, make sure that you run CFLauncher.exe as Administrator, Happy Playing. :D :D :D

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Poda mi ktos link do version.ini prosze.Bo mam to kiedy próbuje włączyc CrossFire Eternia ;/ Cannot load the version.ini file.Prosze o Linka :)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...