Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Chce Się Włączyć Minecraft Multiplayer

szon122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie mogę wejść na serwer kolegi kiedy wchodzę na niego jest napisane Logging in ... i tak cały czas. Mam radiówkę. Liczę na szybkie odpowiedzi ponieważ chcę grać na serverach

cudo.png
Opublikowano

Mam problem nie mogę wejść na serwer kolegi kiedy wchodzę na niego jest napisane Logging in ... i tak cały czas. Mam radiówkę. Liczę na szybkie odpowiedzi ponieważ chcę grać na serverach

Spróbuj wejść na inny serwer. Jak będzie to samo to coś z netem masz :P a jak wejdziesz to coś na serwerze twojego kolegi zwalone jest :F

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Wiesz co to jest PortMap ? To jest taki program który odblokowuje porty dla innych graczy by moc pograc z toba ;)

Chyba ze jest druga opcja jaka jest postawienie na routerze no-hamachi, ale to juz szukaj na forum : )

Jeśli pomogłem prosze dam mi + < plusa > :D

Opublikowano

@UP mam pytanie a jak zrobić w tym portmapie żebym mógł zagrać z kolegami na serverze

cudo.png
Opublikowano

Wiem bo koledzy wytłumaczyli mi o co chodzi a ja portów nie umie odblokować próbowałem portmapem i nic. Serwer kolegi stoi na hamachi.

cudo.png
Opublikowano

PortMap służy całkowicie do czegoś innego... z PortMapem to do Metina.

Musisz przekierować porty na routerze... Na jakim porcie łączy Ci się gra?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem chce zagrać w multiplayer ( jeśli źle napisałam to sorki ) ale tam coś trzeba wpisać i nie wiem co POMOCY :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...