Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Darmowy I Pewny Sposób Na Kody Dr.Pepper

Chiara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Przedstawiam wam najlepszy oraz najprostrzy sposób na darmowe ubrania od Dr. Peppera.

Jest to tylko tutorial napisany przeze mnie dla osób, które mają problemy. Cały sposób w całości wymyślił użytkownik

videk

Więc wszelakie plusy proszę dawać jemu

Videk gratuluje pomysłu.

Więc zaczynamy.

1. Na początek wchodzimy na stronę

http://www.drpepper.com/

2. Następnie w lewym górnym rogu strony klikamy przycisk

Sign in

3. Uzupełniamy tak jak na zdjęciu ZDJĘCIE

4. Gdy przeszliśmy dalej, pojawi nam się strona główna, na której robimy TAK

5. Teraz podaje potrzebny link do punktu szóstego.

http://projects.eyewonder.com/barcode/getCoupon_test.aspx?couponId=772301

Potrzebne nam będzie tylko TO ( Kod zaznaczony na obrazku na czerwono kopiujemy )

6. Gdy skopiowaliśmy kod, w tej ramce robimy następująco TO

7. Następnie logujemy się na nasze konto Ea, jeżeli go nie mamy robimy je i się logujemy.

8. Jeżeli wszystko zrobiliśmy dobrze po kliknięciu 'Submit' pojawi nam się ramka RAMKA

9. Następnie klikamy 'Get Prize', przeniesie nas automatycznie na stronę battlefieldheroes żebyśmy wybrali postać na, która ma zostać przyznany set.

10. NAJWAŻNIEJSZE. Jeden kod na jedno konto Dr. Pepper. Więc jeżeli wykorzystacie jeden kod, musicie ponownie zacząć od pierwszego punktu.

Jeżeli występuje błąd o treści

'An unexpected error has occurred. Please verify your selection(s) or try back in a few minutes'

to znaczy, że wykorzystałeś już jeden kod na koncie dr.pepper i musisz przejść do kroku 10.

Jeżeli będą jakieś błędy lub problemy proszę pisać komentarze, przyjmę każdą krytykę.

Mile widziane plusy za prace dla mnie, a PRZEDE WSZYSTKIM dla ' videk '.

98411845352625180393.png

Opublikowano

Przekierowało mnie na stronę BF heroes i byłęm od razu zalogowany, co mam zrobić dalej?

Jak właczyłem grę, nie było tego setu, pliss niech ktoś pomoże.

Opublikowano

Każdy punkt dobrze zrobiłeś.?

Może już raz zrobiłeś kod, i dlatego nie działa bo chcesz drugi.

Zrobiłem i wyskoczyło mi jak się zalogowałem i wyskoczyło:

Battlefield Heroes and Dr Pepper have teamed up to bring you some awesome new content.

By redeeming codes from your Dr Pepper products, you can get access to special outfits for your Heroes. In addition to cool outfits, you can also get special content like screen shots and high-quality concept art from the game.

You can redeem your codes at the Dr Pepper site

Co dalej zrobić?

Opublikowano

Gdy w to kliknę przekierowuje mnie na stronę dr pepper.

A jak powinno mnie przekierować?

Powinno ci się wyświetlić coś takiego: Fotka

Wtedy wybierasz strój (jeśli pierwszy raz użyłeś dr peppera to masz tylko 1) do dodania a potem postać na którą ma być dodany.

Nie wiem czemu ci to nie wskakuje, ale radze ci wszystko zrobić od początku.

Opublikowano

zrobiłem wszystko tak jak jest napisane jeszcze raz i po tym jak wyświetliła się strona głowna Bfh Było tak jak na moim ss powyżej i gdy się zalogowałem tak samo, wszystko jest jak na twoim scr ale nie ma tej listy przedmiotów

Opublikowano

*

Oops! Page Not Found

The server returned a 404 response.

Takie coś wyskakuje jak chce aktywować seta na stronce BFH...

Opublikowano

Ty chyba widziałeś gościa który się nie wczytał i był łysy, zabił cię i nagle miał ubrania, nie wiem czy udajesz głupka czy tylko nabijasz posty...

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

kurde ciągle mam :

We are sorry, but the code that you have entered is not valid. Please verify that you have entered the code correctly

tCGj4L.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

To już nie działa -,-

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...