Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Spis Fishbotów Działających + Czasy Wędek + Tuty O Fb I Zarobku Na Fishbocie.

RusherTub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo, po aktualizacji nie działa. Trzeba znowu poczekać kilka dni jak po poprzedniej aktualizacji aż pojawią się nowe boty ; )

Opublikowano

@Ruper

W filmiku wyraźnie jest napisane, że bot działa na patchu 24.02.2011. 31 Marca br. wyszedł patch do Metina, który prawdopodobnie wykrywa obecnie udostępnione boty. Nazwa filmiku raczej niczego nie zmienia.

EDIT : Bot działa, ale obejścia coś szwankują. HS wykrywa bota.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc ? bo mam taki problem mam FB od Erpela 3.0.5 i teraz w Kamermodzie moda odpala się plikiem Metin2_Start.bat no i w erpelu zmieniam metin2client.exe na Metin2_Start.bat i mi nie działa co mam zrobić żeby działało ?

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc ? bo mam taki problem mam FB od Erpela 3.0.5 i teraz w Kamermodzie moda odpala się plikiem Metin2_Start.bat no i w erpelu zmieniam metin2client.exe na Metin2_Start.bat i mi nie działa co mam zrobić żeby działało ?

Fishbot odpalisz dopiero kiedy użyjesz tuta który dałem powyżej bypass wlaczy kamermoda i kamer i fishbot beda działac razem

Opublikowano

No i zajebi*cie dostałem wykluczenie z oferty gry na 64 lvl DZIEKI BARDZO

POMOGŁEM?cooltext463327201.gif

Peda*om mówimy NIE , jeżeli uważasz ze Justin Bimber :D to Peda* daj + jeżeli odwrotnie daj -

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.png

28119.png21495.png

21246.jpg21571.jpg

Opublikowano

@up myślisz że nigdy bana byś nie dostał.?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

witam mam taki problem iz ze nie dziala mi zaden injector wyskakuje mi okienko z napisem "system windows nie moze uzyskac dostepu dookreslonego uzadzenia, sciezki lub m pliku. mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elemetu" oco chodzi?? za kazdym uruchomnieniem injectora mi to wyskakuje lub winrar komunikaty diagnostyczne oco tu chodzi prosze o pomoc!!!!

Opublikowano

@up

Uruchom plik jako administrator. Miewam, że masz win 7. Jeżeli nie pomoże poszperaj w atywirusie.

Dalej nie dziala prosze o pomoc

!!!

Opublikowano

Fajny poradnik! ;] łap plusa

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...