Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego zbanowali mi konta

PIOTRUSIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak ktoche to było inaczej bo na jednym emeliu mam 16 kont tak i dostałem 13 ban za 1 fb na tej nocy co dzisiaj nas mineła nie wiem czemu tych 3 kont nie zbanowali ale najwiekszy lvl musieli zbanowac bo jak inaczej nie ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

13 kont na 1 e-mailu to powinieneś dostać bana na wszystkie konta za powiązanie kont

Napisz to bardziej składnie bo nic z tego nie rozumiem

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dlaczego ci zbanowali ?

Bo miałeś na tym samym mailu.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Dlatego robi się emaila na gmail.com :) było to dość dawno na forum jak założyć kilka kont na jednym emailu i nie dostać bana na wszystkie :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

@up

Tylko czemu to ma służyć...

Myślisz , że jak założysz na gmailu email i kilka kont to myślisz , że ci nie zbanują wszystkich ?

To od nich zależy... PIOTRUSIK pisał , że dostał bana tylko na jedno konto... A miał 13 kont na tym samym emailu...

Być może poźniej zbanują resztę jego kont mimo , że nie używał na nich hacków.

x070x pisał , to jest powiązanie kont.

Opublikowano

@up

Tylko czemu to ma służyć...

Myślisz , że jak założysz na gmailu email i kilka kont to myślisz , że ci nie zbanują wszystkich ?

To od nich zależy... PIOTRUSIK pisał , że dostał bana tylko na jedno konto... A miał 13 kont na tym samym emailu...

Być może poźniej zbanują resztę jego kont mimo , że nie używał na nich hacków.

x070x pisał , to jest powiązanie kont.

I tu mnie nie rozumiesz :)

Robisz sobie konto na gmailu np. [email protected]

Na tego maila zakładasz konto w metinie

Później robisz nowe konto w metinie na emaila [email protected] lub [email protected]

I tak dalej :) i na jednego maila dostajesz wszystkie linki aktywacyjne :) a w bazie danych metina każde konto jest na innego emaila :)

Wiem że to działa bo zostało to przetestowane :)

Jak widać chodzi o dodawanie kropek :) od emaila :)

To taka mała rada na przyszłość:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Gówno prawda teraz banują tak np : dostałeś bana na koncie z Fb za chwilkę zalogowałeś się na głównym charze to radcisz 2 postaci Dlaczego ?

Bo trzba poczekać przynajmniej 5 godz i dopiero zalogować się na główną postać lub po prostu zmienić ip i zalogować się na głównego chara ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up

Nie badz smieszny oni nie sprawdzaja tego po IP -.- bo jezeli jest osiedlowka? Pomyśl całe osiedle wy bana dostało -.-

Opublikowano

Używałeś może HS.?

HS -zwiększa szansę na bana ,jeżeli go wyłaćzysz i podejdziesz w jakieś ciekawsze miejsce ,niż koło Rybaka ,masz mniejszą szansę na bana.

Opublikowano

Używałeś może HS.?

HS -zwiększa szansę na bana ,jeżeli go wyłaćzysz i podejdziesz w jakieś ciekawsze miejsce ,niż koło Rybaka ,masz mniejszą szansę na bana.

tak dokładnei zablokowałem go downlaod z modtk na pl i zablokowałem programem look :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak to nie po ip kiedyś dostałem bana za Fb z 3 miechy temu i odrazu zalogowałem się na buffa i za chwile ban loguje się na sure wp 61 i też ban ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ostatnio bocąc na fb, wywalilo i wchodząc później widze "Twoje konto jest zablokowane."

Wszedłem na główne, akurat miałem swój ślub. Czekając, wszedłem na neta, zlagowało i wywaliło. Wchodze, patrze "Twoje konto jest zablokowane."

Na 1 emailu miałem 6 kont, z czego 2 kumpla. Ładnie się zdenerwował ^^.

Morał? Nigdy nie rób więcej niż 2 konta na 1 emailu proste ;)

Opublikowano

wiec tak ktoche to było inaczej bo na jednym emeliu mam 16 kont tak i dostałem 13 ban za 1 fb na tej nocy co dzisiaj nas mineła nie wiem czemu tych 3 kont nie zbanowali ale najwiekszy lvl musieli zbanowac bo jak inaczej nie ;/

bardzo fajnie że się pochwaliłeś, pytanie moje brzmi po co ?

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Mam teraz pytanie do tych co dostali bana na duży lvl. Będziecie grać znowu od zera? Ja dostałem bana na WSZYSTKIE konta, główne, dropy, shopki. E-maile mialy różne ale 4 fb na oddzielnym byly więc botowalem. A tu nagle wszystkie konta BAN. Gracie od nowa? Bo mi sie nie chce ale może na monastyrze zaczne. Na monolicie już za drogo by od nowa grać.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Ja dzis w nocy na endurionie wyrawlem bana;( mialem na tym mailu 4 konta w tym ninje 63 i wszystkei poszly sie jeb... ;( Tak wiec ban leci na maila a nie na ip

PS. Patrz sygna ;)

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Mnie przed wczoraj gm przyłapał na FB napisał do mnie a ja w cs grałem :P. Dzisiaj patrze w skrzynke i 2 konta zbanowane 1 1lvl i 2gie do fishbota a głownego konta nie ruszyli chociarz pisze,że mam bana to mnie jeszcze nie kicklo i se łowie przełożyłem już se chyba 5 małzy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...