Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Słyszałem nieraz o autoit, wszyscy się nim chwalą, i słyszałem nieraz po co c++ jak jest autoit? AutoIT jest ograniczone, tam ma się tylko gotowe funkcje, a ludzie się cieszą i się chwalą, że są pro programistami bo napisali coś w IT, a w C++ można dużo więcej, sam napisałem sobie botka do tibii, może nie konkuruje z NG, ale własna robota to też coś ^^

Co o tym sądzicie? Botka do metina można napisać, i będzie można coś robić przy zminimalizowanym metinie.

Opublikowano

o czym sądzimy ? o metinie ? raczej nic w dziale nikt tak strasznie nie jest zainteresowany takim botem a tym bardziej nie ma zamiaru pisać takowego

jak ktoś coś potrafi to i w autoit napisze bez problemu , a na forum jakoś nie widzę konieczności publikacji czegokolwiek, nic nowego nie odkrywasz próbując uświadamiać o ograniczeniach autoit bo nikt ich jakoś nie ukrywa że są , ani nie namawia do nauki pisania skryptów koniecznie w nim

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W momencie, gdy częściej korzystasz z DllCall i DllStruct* niż jakichkolwiek innych funkcji - pora przerzucić się na C/#/++.

Wcześniej do pełni szczęścia wystarczy ci AutoIt.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

tak naprawde cały czas z tego korzystamy , autoit to jeden wielki zbiór funkcji win api ,

Anyway, założe się że w cpp gówno byś napisał , nie mówiąc już o asemblerze .

Jak chcesz napisać cheata bez podstawowej wiedzy o pamieci ? Jak ? Jedyna możliwość to dla cb znalezieniu adresu w ce a potem edytowaniu go. Co równie dobrze możesz zrobić w autoit , jeżeli nie masz pojęcia o tym o czym piszes to nie pisz , pierdolony lamerze.

Naczytałeś sie debilstw od 'prawdziwych programistów' i powtarzasz

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce cheata napisać, a moje umiejętności oceniasz na poziome bardzo przeciętnym... Ja tylko wzbudzam temat do dyskusji nad istnieniem AutoIT i namawiam na przerzucenie się na język typu c++ ^^. Po za tym: Ogarnij się, sam byś gówno napisał, mam wiedzę o pamięci, bez tego ani rusz, a debilstwo to ty.

Opublikowano

zacheciaj w innych dzialach tu juz kazdy wie po co i czemu bawi sie z autoit...

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Naczytałeś sie debilstw od 'prawdziwych programistów' i powtarzasz

jeżeli nie masz pojęcia o tym o czym piszes to nie pisz ,

pierdolony lamerze.

http://www.mpcforum.pl/topic/192953-tut-atak-ddos/

Twoje posty są tak mózgojebne, że nawet nie będę się bardziej na ten temat rozpisywał.

Odpowiedź jest oczywista, c++ ma wiele więcej możliwości niż AutoIt i to nie podlega dyskusji ale można powiedzieć, że im więcej znasz języków tym lepiej, a jeśli potrafisz napisać to, co chcesz w C++'ie, to dobrze.

Opublikowano

napisz mi bota do plemiom, bardzo prostego, w cpp, asm

no właśnie tak myślałem, cpp i asm mają wiele zalet ale i tak dla przeciętnego użytkownika komputera są nie istotne ! Po co Ci nisko poziomowość(względna) skoro i tak na nic Ci się przyda, tylko utrudni i zniechęci. Takiego bota w autoit napiszes po tygodniu, wszystko na zminimalizowanym. A w cpp, nie wspominając o asmie , prędzej napiszes konsolowy kalkulator. I po to jest autoit , każdy może coś fajnego napisać. Każdy! Gdyby był do wyboru tylko cpp i asm to

@up

błędy młodosci

Opublikowano

pozatym czy ja komukolwiek wytykam tematu sprzed roku ?

Odrazu widać komu brakuje argumentów

Opublikowano

W sumie to racja, uczcie się na tym, ale jak zaczyna wam brakować pomysłów lub wykonania, jesteście ambitni to przerzućcie się na jakiś język programistyczny typu C#. Tyle wywnioskowałem z wypowiedzi innych ;)

A ty adwi:

1. Czytaj post 2 razy :)

2. Mniej agresywnie i bez przezywania (zaczepiania)

Opublikowano

wiadomość pw

Przeczytaj mojego posta i łaskawie

SPIERDALAJ

nie chcę nic pisać, i tak jestem lepszy od ciebie, swoje dokonania w tej sprawie już mam... nie rozumiesz debilu, nie pisz! jeżeli ci chodzi o tego bota do tibii to on jest już SKOŃCZONY!

Opublikowano

Może potrzebuje dowartościowania?

Shibitos jesteś świetny! dasz linka do botka?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

• Dodaj nową pozycję...