Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Atak Ddos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wytłumaczę wam jak wykonać atak DDos na np. jakieś małe forum , zbierasz grupę około 100 osób umawiacie się na jakąś konkretną godzinę wchodzicie na wybraną stronę włączacie jakiś program który sam wciska F5 na kilka godzin , i to wszystko , atak DDos gotowy

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

kolego to troche slaby atak ddos ;)

istnieja programy, dzieki ktorym mozna wykonac lepszy ;)

ode mnie minus, bo takie cos to mozna napisac w 2 minuty >.<

.

Opublikowano

ee, adwi, ty jesteś pokurwiony. Za coś takiego chcesz + ? Minus też jest nieadekwatny, ty jesteś poniżej 0, patrząc na takich idiotów robi się niedobrze. Utop się koleś bo ziemia nie będzie miała z ciebie pożytku.

PS. dawajcie mu minusy, to ja dam wam plusy ;D

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Muahaha, jebłem. xD Doucz się wpierw na czym polega taki atak, bo na pewno nie jest to wciskanie f5 przez 100-osobową grupę. :D

Opublikowano

heh myślisz że mi zależy na rep ? Doskonale wiem na czym ten atak polega , a mój sposób jest bardzo łatwy choć może mniej skuteczny

Opublikowano

Ja bym jednak proponował zapoznać takiego początkującego z prawdziwym znaczeniem ataku ddos, bo jeszcze przyjmie do wiadomości, że to jest ten atak i mamy kolejnego "chakiera". :)

Opublikowano

Czy to ma aż takie znaczenie czy wykonujemy atak na konkretną usługę, śląc konkretne pakiety czy po prostu wchodząc i klikając f5? Jeśli ktoś będzie miał mało wątków serwera http i kiepską konfigurację to od biedy strona padnie po chwili nawet po f5, a jak trafimy w niecachowana podstrone to w ogóle będą to sekundy.

Opublikowano

"Zbieram +" - widzę że ci w ogóle nie zależy na rep ;)

Gdybyś napisał cokolwiek sensownego to mógłbym sie wstrzymać od wypowiedzi ale ty pierdolisz jak ukrainiec ruską dziwkę. Nie opisałeś na czym atak polega, czym grozi, ani w ogóle po co wciska się f5. Znacznie lepiej a równie prosto można to zrobić z poziomu cmd.

Menu start -> uruchom -> "cmd"

w konsoli piszemy "ping www.mpcforum.pl -n 1000 - l 1000" i cieszymy cię że wykonujemy atak DoS na mpcforum.pl Jeżeli chcemy wykonać DDoS musimy znaleźć drugiego zjeba który wpisze rzeczoną linie w konsoli.

Jeżeli o mnie chodzi to dalej się możesz utopić, albo lepiej skończ z sobą w inny sposób bo zasoby wód pitnych się uszczuplają.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Napisałem ze zbieram + nie dlatego że mi zależy tylko po to że jak ktoś bd chciał mi się odwdzięczyć to żeby wiedział jak

Opublikowano

koszmarny 'tut' :/ Odnoszę wrażenie po twoich postach adwi, że nic ci się tutaj nie podoba..hm..

Opublikowano

heh myślisz że mi zależy na rep ? Doskonale wiem na czym ten atak polega , a mój sposób jest bardzo łatwy choć może mniej skuteczny

tak k*rwa?!

to mi znajdz 100 osob -.-. co? kolegow poprosisz? takie cos robi sie programem.... a nie 100 osob...

.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dziś wytłumaczę wam jak wykonać atak DDos na np. jakieś małe forum , zbierasz grupę około 100 osób umawiacie się na jakąś konkretną godzinę wchodzicie na wybraną stronę włączacie jakiś program który sam wciska F5 na kilka godzin , i to wszystko , atak DDos gotowy

Hehe na forum klika ponad 1k userów to są przestępcami bo robią atak ddos xD xD xD

Opublikowano

A ja ogólnie jestem ciekawy jak taki atak "porządnie" wykonać, jaki program polecacie ^^?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Własnoręcznie napisany. Kolejny h4x0r. Poczytaj na wikipedii o tym ataku to coś może zrozumiesz.

Opublikowano

gorszego żalu nie widziałem.

W sprawach Mu Online można na mnie liczyć.

Nie pomagam hakować serwerów na pm.

Jak jesteś lamusem to zostaniesz nim do końca ...

A, jak dobry chłopak z Ciebie to wychowasz się na gościa

Rejestacja: 16.12.2007

KidMod Muonline: 06.09.2010

Moderator MuOnline: 20.09.2010

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zamknąć ten temat i do kosza bo dzieci naprawdę dowiedzą się jak się robi atak DDoS i forum rozwalą... A dla autora dałbym raport...

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...