Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darkorbit

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam takie małe pytanie do czego służą te wrota i co z nich dostane http://img203.imageshack.us/i/beztytuuofv.png/ za pomoc będzie + i 5 * :)

Musisz w nich zniszczyc kolejne fale kosmitow, nikt nie moze ci pomagac :D Dostaniesz za nie bardzo niewiele, ale to zalezy od rodzaju wrot :D Te sa darmowe, i niewiele dostajesz, ale za te skladane za uridium lub energie darmowa mozna dostac calkiem sporo PD, Powazki, Bialki :D

Opublikowano

To sa po prostu wrota urodzinowe, wystakujaone na kazda rocznice powstania DO. Nie oplaca sie ich robic, chyba ze chcesz miec dodatkowe kóleczko nad ranga.

Opublikowano

tak mój i dziś robiłem na pl2 i to mam je od jakiś 40 -50 dni te wrota thx za odpowiedzi jak mówiłem daje + i 5*

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To sa po prostu wrota urodzinowe, wystakujaone na kazda rocznice powstania DO. Nie oplaca sie ich robic, chyba ze chcesz miec dodatkowe kóleczko nad ranga.

Kiedys za nie bylo 300k powazki :D Wiec sie oplacalo :)

Ale teraz niewarto... Co do koleczka nad ranga, to byl ta blad gry, i zostaly one pozabierane gracza :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...