Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme2 [Dedyk]

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer syfiasty , pełno bugów . ! Nie polecam ! a dlaczego tak sądze ? Zrobiłem sobie nowe eq a tu co ? Nie moge go założyć , ani ściągnąć starego ...

Kompletne dno .

RMCF

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ten kto chce grac niech liczy sie z tym ze maja wirusa w kliencie i pozatym sa konta banowane eb zpowodu a jak gm sobie zkims nie radzi to blokuja czaty.

Administarcja an tym serwie tyo same dzieci ktore sa niedorbione wedlug mnie i proboja ustawci staeszych

beztytuuuil.png
Opublikowano

Divers Dt run z gm nie ma, tak robił tylko S0NiK Scooby i Czeko (Czeko dla znajomych ;d) ja już postaci tam nie mam ale mam shopa, na którego czasem wejde ;D i tam mam całe swoje eq z poprzednich postaci i powiem , ze nie trzeba tam w is ladować bo miecze diabla są bardzo tanie i eq na każdą postać można zrobić w kilka dni... serwer bardzo 4 fun , mozna cheatować, klnąc etc... ale nie radzę rozmawiać z Paniną ;P na tym serwerze nie zwraca się uwagi na cheaterów ;P

Opublikowano

prosze o zrobienie lanuchera, albo jakby ktoś umiał, inne spolsczenie, na pw proszę, bd wdzięczny ;x

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

to jest chyba najłatwiejszy dedyk wdl. mnie ;p

proo elo elo w 3 dni masz 127 lvl;d

sura wp oczywiście

ale i tak polecam serwera bo trzeba chodzić na dt ;]

po to by ulepszać epiki bo nie opłaca się kupywać perły ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

0 zabezpieczeń przed kamer i dużo ludu gra na all dostępnych hackach i dupa a nie serw ale wbijam 127 lvl szamanem i niszczę te dzieci na hackach

jakie królestwo gramy ?

jak cos to nick :Invasil

hehemessi.png
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...