Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamm, otóż grałem na CSWARSZAWA, na ich kliencie, oczywiscie nie mam steama. Dostałem bana za podpowiadanie. Zmieniłem nick, reinstalowalem klienta, i nadal nie moge wejsc na serwer. Moze mi ktos pomoc?

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Opublikowano

własnie chodzi o to ze zmieniałem już ip 2 razy, 2 razy zmieniałem nick, i dwa razy reinstalowallem csa....

Neta mam z Netii

Opublikowano

@UP!!!!!

Czytaj co pisze! Napisalem ze zmienilem IP juz kilka razy, po pierwsze, a po drugie to ta stronka i tak jest do dupy niby w czym ma mi to pomóc?

Opublikowano

ale nie ma takiej mozliwosci zebym nie pogral, co znaczy na zakres? brat obok w pokoju gra sobie swobodnie....

Opublikowano

Niewiem jak to na 1.6 ale na source są bany na "sprzęt" ... Jest plugin który dla kazdego NS generuje SID po sprzecie :P jak chcemy unban to wymieniamy coś z kompa xD

Opublikowano

Bezdomny, gdyby dostał na cfg, to po reinstalce już mógłby grać, a pisał że reinstallował i nic ; p

Na zakres, oznacza to że banowane jest nie tylko twoje IP ale wszystkich graczy posiadających taki sam początek.

Np neostrade 83.22.xxx.xxx , banują 83.22 i KAŻDY gracz z takim początkiem IP nie może wejść bo ma bana.

Ale szczerze wątpię byś dostał na zakres za podpowiadanie.

Opublikowano

Ok już sobie poradzilem - dostalem bana na SID ;) Wystarczyło CSa tylko z linuxa odpalic i dziala wszystko ;) Mozna zamknac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...