Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack Simple Chams 1.2

lifest

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

a chcesz grając w ca na każdym kroku patrzeć na hackerów ?? tak jak warrock zwalimy tą gre

Opublikowano

Hmm ale mpcforum slynie z hackow wiec ja nie widze nic w tym zlego.... sa inne fora gdzie jest zakaz dawania hackow.

A noi ja oczywiscie jak zobacze jakis nowy hack odrau go wrzuce i jezeli ktos chce ten co dalem prosze pisac na PW!!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

dobra jak chcesz wstawiaj zwalimy tą grę jak warrock'a

Opublikowano

żal i znów dzieci neo zapsują tę gre -.- tak jak mówie kris żal mi was hackerów jest Beta nowa wersja i jest HackShield niektórzy już mają hacki ale mało musicie zepsuć tą gre bo normalnie nie umiecie i uczciwie?

o.O
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Ja jestem uczciwym graczem i gram bez hacków. Mam umiejętności a do tej gry nietrzeba mieć hacków bo na początku jest dziecinnie łatwa trzeba mieć tylko umiejętności.

Opublikowano

wiesz kazdy gra jak chce, ja se uzywam hackow jak mnie nudzi normalna gra, a czy inni ich uzywaja?? tak i to czesto wiec czemu mialbym nie zabijach cheaterow?

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Dobra koniec tematu rób jak chcesz.

Opublikowano

lifest, pomyśl o tym w perspektywie kilku tygodni. Nie każdy potrafi korzystać z cheatów tak, żeby nie spieprzyć gry całej reszcie. Jeśli taki ostentacyjnie cheatujący głąb będzie miał do hacków nielimitowany dostęp, to prędzej czy później z gry zrobi się farsa. W Combat Arms nie ma podziału na użyszkodników premium i całą resztę, bronie mają podobne parametry i koszt (większość jest dostępna od pierwszego lvl'u), dodatki są tak przemyślane, że dają przewagę tylko gdy grasz w konkretnym stylu i warunkach, także nie widzę sensu anarchizować tego tak, jak Warrock'a. A jak kogoś znudzi gra i potrzebuje się cheat'em dowartościować, to niech wyżywa się na botach a nie na ludziach.

Jak kogoś obraziłem, to przepraszam, ale sam gram w CA i ten temat traktuje osobiście.

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

@Up

Do gry teoretycznie potrzebna są tylko dobre umiejętności. Propagandhi od kiedy grasz zapisz sie do grupy w teams member jeżeli niemasz klanu to dawaj do the devils ;]

Opublikowano
lifest, pomyśl o tym w perspektywie kilku tygodni. Nie każdy potrafi korzystać z cheatów tak, żeby nie spieprzyć gry całej reszcie. Jeśli taki ostentacyjnie cheatujący głąb będzie miał do hacków nielimitowany dostęp, to prędzej czy później z gry zrobi się farsa. W Combat Arms nie ma podziału na użyszkodników premium i całą resztę, bronie mają podobne parametry i koszt (większość jest dostępna od pierwszego lvl'u), dodatki są tak przemyślane, że dają przewagę tylko gdy grasz w konkretnym stylu i warunkach, także nie widzę sensu anarchizować tego tak, jak Warrock'a. A jak kogoś znudzi gra i potrzebuje się cheat'em dowartościować, to niech wyżywa się na botach a nie na ludziach.

Jak kogoś obraziłem, to przepraszam, ale sam gram w CA i ten temat traktuje osobiście.

no oczywiście że się zgodze chociaż co ja będe tu jeszce pisał ^^ Najlepiej żeby ten dział narazie był bez hacków

o.O
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

zamykam bo się spam zrobił. Polecam też fajną lekturę --> TU a dokładniej punkt 10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...