Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Glitch Hacka

jaroszxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc gralem dzisiaj od rana i wydzialem prawie podczas kazdej gry gliczera ale to normalnie wszedie wlazil na eagle eye na b pot ten domek wlazil na mutkach za mape wylazisz normalnie wszystko sie dalo . Jak ktos ma tego hacka prosze o link i instrukcje.

Opublikowano

a ja ci cos powiem. Jest takie cos jak glitch hack

mialem glitch hacka do Combat arms to byl vip nazywal sie gordon hack naciskalo sie np "G" i latales jak duch. Przelatywales przez sciany jak chciales.

x

Opublikowano

Combat Arms to nie CrossFire...

Nie ma takiego czegoś jak Glitch hack, koniec kropka :)

Wydaje mi się, że jak masz WH to możesz przechodzić przez ściany i włazić w skrzynie

(Wydaje mi się, ponieważ, jak nie gram na hackach, więc nie znam dokładnie ich sposobu działania)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Coś takiego jest, sam tego używałem na MutantMode poprostu wciskasz F9 podczas gry i możesz przejść przez co chcesz. Jedyną wadą jest to że można spaść pod mapkę i wtedy trzeba wyjść z serwera. A zapomniałbym są też często client errory więc trzeba czekać aż wyjdzie (chyba) nowa wersja tego hack-a.

dantet.png

BY Razor96

Opublikowano

nie pamiętacie takiego hacka jak US ? tam mozna bylo latac , wchodzic w sciany , strzelać bez rozrzutu . i wysoko skakac. pewnie uaktualnili tego hacka

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Jest Glitch hack ale obecnie nie ma :) były przed update klikałeś f9 latałeś i wchodziłeś w ściany, skrzynie tylko nie w wszystkie bo były client errory : )

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś widzialem niedawno jak koles wlazil wlasnie pod tramwaj na eagle lub w scianie wszedzie i to tak z 2 tyg temu wiec niedlugo

PS.Dzis nawet w eagle widzialem jak koles byl pod mapa i all sciagal gr-ow

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ale zamulacie jest glitch hack nawet go mam.

OMG Po co ten spam, z twoich postów nic się nie dowiaduje. Niby każdemu się zdarza ale 15 postów z ciągu 20 minut i w każdym to samo to ktoś musi zareagować

xxlechuxx1.png