Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Łatwy Sposób Na Expienie I Zarabianie Dinarów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku opiszę jak łatwo zarobić dinary i wbić kilka % doświadczenia.

1. Sciągamy hack w którym jest opcja ZombieOPK osobiście polecam hack SiroSix'a lub ten: http://www.mpcforum.pl/topic/281404-chf-public-d3d-v63-svp-player-opk-zombie-opk/

2. Włączamy hacka następnie grę, logujemy się na serwer Zombie najlepiej zombie 2 lub 3, zakładamy room z losowo wybranym hasłem

3. Gdy jesteśmy już w swoim roomie włączamy w hacku opcję Zombie OPK

4. Klikamy przycisk Start, gdy gra nam się włączy idziemy na środek mapki (tam będą się respić i blokowac zoombie)

5. I wreszcie zaczynamy zabijać mooby polecam celowanie w głowę gdyż wtedy dostajemy 2x więcej pkt.

6. Tym sposobem gramy aż dojdziemy do Wave 11 w tej rundzie powinniśmy mieć już ok. 2,5k pkt nie zabijamy zoombie tylko podchodzimy do nich i dajemy się zabić.

7. Powinniśmy dostać 1,5k+ dinarów i dużo expa (ja na 7lv za 1 taką "misję" dostaje ok. 15-20%) a mój kolega na 36lv 1-2%

U mnie taka "misja" trwa ok. 15min. W takim czasie tyle samo dinarów zarobicie dinarbotem ale moim sposobem przy okazji wbijecie trochę expa.

Powtarzamy to do znudzenia

Proszę o zrozumienie jest to mój pierwszy poradnik i myślę że komuś się to przyda

@Edit proszę o usunięcie poprzedniego tematu ścięło mi neta i przez przypadek zrobiłem 2 tematy przepraszam.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Zamykam i przenosze do kosza, bo jest juz taki sam temat stworzony przez autora w ktorym, wypowiedziala sie juz czesc userow.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...