Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja Na Moderatora Działu

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcesz zostać moderatorem Dark orbit ? Znasz się PERFEKCYJNIE na tej grze ? Masz doświadczenie na forum i jesteś ogarniętym człowiekiem ? Napisz aplikacje !

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dział do aplikacji:

http://www.mpcforum.pl/forum/119-aplikacje-na-kidmoderatorow-dzialow/

Przed pisaniem takiego podania, czytajcie wskazówki zamieszczone w tym dziale.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

A jak napisac ta aplikacje?

Ps. To mnie juz pewnie eliminuje z tej funkcji, nie myle sie?:)

'aplikacje' w sensie podanie, a nie program :rolleyes:

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A ja mial bym jakies sznanse?

Znam sie odbiedy na botach...

Gram ~4lat :)

Postow tez troszke mam, i kilka botow tez sie wrzucilo :D

@Edit

To nie aplikacja, tylko pytanie o szanse :D

@Edit2

Mam 14lat, to troche malo, i czy to znaczaco moze obnizyc szanse?

Opublikowano

NoobKillerPL a potrzebne ci to do szczescia?? Z czasem wszyscy zaczna po tobie jechac jak cos sie zaczniesz wymadrzac gdy ci wladza uderzy do glowy :P ...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

NoobKillerPL a potrzebne ci to do szczescia?? Z czasem wszyscy zaczna po tobie jechac jak cos sie zaczniesz wymadrzac gdy ci wladza uderzy do glowy :P ...

Wiem, pytam sie o szanse statystycznie :)

Ogolem nie chcial bym, bo to wieksza odpowiedzialnosc, i inne bzdedy, co ja ^$^%$ pisze xD?

Opublikowano

zgłaszam sie ^^ 3,5 lata w DO + każdy bot i skrypt na moim pc ;))) I Love bots ;)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

zgłaszam sie ^^ 3,5 lata w DO + każdy bot i skrypt na moim pc ;))) I Love bots ;)

Masz trochę za mało postów ^^

Ty masz cracka do IBota/KBota czy jakiegoś buga?

Opublikowano

Masz trochę za mało postów ^^

Ty masz cracka do IBota/KBota czy jakiegoś buga?

tak i/k bot:)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

tak i/k bot:)

Ale chodziło mi o to czy masz cracka, bo zdaje mi się, że gdzieś pisałeś, że masz jakiegoś buga czy coś :D

Żeby nie było spamu to napisałem aplikację na moda ale chyba nikt się tym działem nie interesuje ^^

Opublikowano

Ale chodziło mi o to czy masz cracka, bo zdaje mi się, że gdzieś pisałeś, że masz jakiegoś buga czy coś :D

Żeby nie było spamu to napisałem aplikację na moda ale chyba nikt się tym działem nie interesuje ^^

Wszystko zależy od tego jak się na to patrzy :P I/Kbot mają krytyczny błąd dzięki czemu można sobie przedłużać licencje, co robie:)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Zrobił się spam, jeśli chcesz spróbować swoich sił poprostu złóż aplikacje, wtedy się dowiesz czy nadajesz się na to stanowisko, temat jest ogłoszeniem więc niema sensu dyskutować, zamykam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...