Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CipSoft i jego program

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czyli TA jest wolna od banow bo mozna ją właczyć w czasie gry!

To ze ci sie udalo to nie znaczy ze innym sie udalo. Zapytaj tych ponad 5tys. osob czego uzywali to mozesz takie cos wywnioskowac.. -.-

Po to są boty żeby ich używać!

Niech matka zobaczy rachunek za prad :D

Opublikowano

Jak by boty były normalne to by były dozwolone, fakt że są zrobione po to by ich używać, ale ja nie widzę przyjemności z gry typu, przychodzę do domu i o.O wbiłem 51lvl fajnie, idę do kumpla...

Po drugie to moje zdanie ja go nie narzucam nikomu, ty też mi go nie narzucaj, rozmowa będzie ciekwsza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a moim zdaniem ten caly anty bot system polega na tym ,ze mamy wlaczona tibie dajmy na to i u gory na niebieskim pasku nam pisze tibia.. a gdy wlaczamy jakiegos bota odrazu zmienia nam sie u gory na niebieskim pasku nazwa na np Tibiabot NG i ile h do lvla itp... moim zdaniem to wlasnie przez to Cipki wykrywaja graczy.. byl ten temat juz poruszony na tibiabot.com ja boce przez caly czas na tibiabot ng i przez caly czas wylaczam ta nazwe tibiabot NG na tym pasku niebieskim i nie uzywam Exp/h ile expa do lvla.. itp i boce boce i boce i jakos bana nie mam a wczesniej jak uzywalem normalnie bota Ng i wlaczalem sobie ile exp/h itp to pozegnalem sie z moim 90 ek a teraz 0 banow.. nawet bocilem w ten sam dzien co cipki daly ostatnio te 5k banow i NIC nie wykryto mnie........!!!

Opublikowano
@up:

jestem potwornie ciekaw jak wylaczasz ten napis TIBIA BOT NG w tytule okienka...?

MAIN>SHOW TITLE

odptaszyć

Opublikowano

Lol, jaki wstyd... :D

Tyle go uzywalem i nigdy mi nie przyszlo na mysl nawet ze mozna to jakos odznaczyc... :D

Opublikowano

Mass bany, były po to aby przestraszyc graczy używających botów poprzez wzmożoną aktywnośc GM'ow, to spowodowało że ponad 5 tyś kont zostało zbanowanych, a to przyniosło skutki, zauważcie, jaka jest panika graczy na forach, a nawet w tibii.

Co do "programu banującemu" Powiem wam że to bzdura (przynajmniej ja tak uważam), jakim cudem, panowie z cipsoftu sprawdzali by włączone procesy milionów graczy zalogowanych do tibii? GM musi bana wydac ręcznie.

Jeśli ktoś będzie bocił na TA czy NG i nie dostanie bana to po prostu ma szczęście, jeśli GM będzie miał Cie odwiedzic, zrobi to niezależnie jakiego bota używasz i w jaki sposób go włączyłeś.

Satanic%20Gorn.png
Opublikowano

Ten ich cały system polega na wykrywaniu osób które chodzą dłuższy czas w ten sam sposób / po tych samych kratkach ( dla potwierdzenia tej tezy zrobiłem 3 chary i botowalem nimi na mc w innych miejscach ale zawsze tak samo i z wynikiem że 2 chary dostały bana więc ich system nie jest doskonały i da się się go bardzo prosto ominąć ) Oczywiście nie zaprzeczam że te bany to mógł być po prostu przypadek...

ofc mogę się mylić...

@edit

Moim zdaniem ten "program" nie jest skuteczny a co do tych mass banów to oni banowali tylko te osoby co do których byli pewni ze botowali .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...