Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zrobic sztucznego wirusa :)

Swirek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w tutorialu jak zrobic sztycznego wirusa. Program dziala tak: Odpalasz i za pare minut automatycznie wylacza ci kompa. Mozna tak napedzic stracha komus. OK ZACZYNAMY !

1. Pierwsze co zrob to nowy skrot , najlepiej na pulpicie.

15686824cp9.png

2. W lokalizacji elemntu wpisz: shutdown -s -t 100 -c "Tutaj wiadomosc jaka ma sie wyswietlic" ,(100 to liczba sekund po jakim czasie ma sie wylaczyc komputer) i klikamy Dalej>

69374902vr2.png

3. W nazwie skrotu najlepiej wpisac nazwe programu ktorego uzywa sie najczesniej np. Winamp , Internet Explorer ,UWAGA!! Po nazwie programu nie piszemy .exe !!

16841543vy9.png

4. Teraz wystarczy tylko zmienic ikone tego 'programu"(Wlasciwosci> Zmien Ikone...), najlepiej zeby pasowala do nazwy pliku.

UWAGA !!! PO ODPALENIU, PLIKU NIEMA W MENADEZE ZADAN ANI W PROCESACH !! JEDYNY SPOSOB NA WYLACZENIE TO TAKI: Odpalamy Menadzera zadan (Ctrl+Alt+Delete) , u gory klikamy Plik a nastepnie Nowe zadanie (Uruchom...) i wpisujemy: shutdown -a

Sposob nie jest moj tylko Poradnik napisany przezemnie !!

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

Poradnik ładny, ale mógłbyś dodać także inne komendy (jeśli znasz). Gdzieś je miałem zapisane, jak znajdę to wrzucę.

@edit

TuT o tych komendach był na MPC przed problemami. Tyle, że tamten był trochę bardziej rozbudowany ;P

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Poradnik ładny, ale mógłbyś dodać także inne komendy (jeśli znasz). Gdzieś je miałem zapisane, jak znajdę to wrzucę.

@edit

TuT o tych komendach był na MPC przed problemami. Tyle, że tamten był trochę bardziej rozbudowany ;P

Ten tut był mój B)

Pamiętam że się strasznie napisałem i napracowałem a potem zostałem obrzucony komentarzami "to nie wirus" "po co to ?" itp

xD

Opublikowano

Nie no super cała rodzina w strachu, ze na kompie wirus... podmieniłem wszystkie ikonki na pulpici i anarchia w domu... xD

Znacie może jeszcze jakieś inne komendy??

EXPmIpC.gif

Gość Wojtasek
Opublikowano

Niezłe Jak Patrzyłem na starszych po wlaczeniu to Chcieli zadzwonic po informatyka xD

Opublikowano
Ten tut był mój

Pamiętam że się strasznie napisałem i napracowałem a potem zostałem obrzucony komentarzami "to nie wirus" "po co to ?" itp

xD

Coo !!?!?! Nie przypominam sobie nic takiego ze napisales !! Ten tutek napisalem sam !! Nic nie kopiowalem nic nie zmienialem !! Screeny i WSZYSTKIE slowa sa moje !! Nie przywlaszczaj sobie cusdych tutow

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano

On mówi po prostu, że napisał kiedyś tut'a dotyczącego tego samego...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Ten tut był mój

Ja to odebralem jakbym tego tutka ukradl i wklejil piszac ze sam go napisalem...

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Opublikowano

Hmmmm bez komendy -f jak otorzymy np. notatnik i bedzie on niezapisany komputer sie nam nie wylaczy wiec dodalem komende -f i zobaczycie co z tego wyszlo

http://www.speedyshare.com/332709615.html

@Edit

Umnie to dziala a jak komus to daje ten link i jak ma to pobrac to nie dziala czemu tak jest ?; / Co trzeba zrobic ?

• 3 lata później...
Specjalista
Opublikowano

HEH, tutaj nie wiadomo komu dać prawa autorksie ;d

bo ja już to widziałem z 3 lata temu :P, i każdy sobie publikował ;d

wystarczy przeczytać książkę o win, i wszystko wiemy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...