Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Betatesty Serwa - Problemy, Propozycje ;)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak widzicie mamy oficjalny serwer mpc! Trwają beta testy... już teraz widać, że jest kilka bugów, propozycji usprawnień... itp ... W tym temacie proszę je zgłaszać, aby żadna nam nie umknęła.

Pozdro i miłej gry !

Opublikowano

Zablokować itemki takie jak TNT i zapalniczka, wystarczy podpalić 1 drzewo i cała mapa się będzie jarać, 1 TNT rozpierdoli cały dom.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK ma racje, a i radze coś zrobić z jaskiniami na mapie gdyż wszedłem ( dokładniej wpadłem) ostatnio do jednej a tam znalazłem skrzynki a w nich siodło żelazo itemy do TNT bułe i coś jeszcze ...

napiszcie też regulamin na jakiejś ścianie w zamku aby all wiedzieli ;d

Opublikowano

Zablokować itemki takie jak TNT i zapalniczka, wystarczy podpalić 1 drzewo i cała mapa się będzie jarać, 1 TNT rozpierdoli cały dom.

Done.

Opublikowano

Done.

10 minut temu mieliśmy atak podpalacza w mieście...

1644b8636667.png

Opublikowano

TDK ma racje, a i radze coś zrobić z jaskiniami na mapie gdyż wszedłem ( dokładniej wpadłem) ostatnio do jednej a tam znalazłem skrzynki a w nich siodło żelazo itemy do TNT bułe i coś jeszcze ...

napiszcie też regulamin na jakiejś ścianie w zamku aby all wiedzieli ;d

To normalne... Ukryte jaskinie są standardową rzeczą w MC, więc tu nic nie poradzisz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jezeli chcesz zostac nowym graczem zloz podanie na forum.... w00t just happens?

@wydaje mi się że pomógł restart klienta

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

Mam problem bo jak często kopię dziurę to wywala mnie do spawnu bez wpisania /spawn ..

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem mi ze skrzyni zniknęło tylko 100 węgla więc ktoś umie się włamać w zabezpieczone skrzynie...

Opublikowano

- Ulepszyć płyny (woda i lawa nie wsiąkają w ziemię po odcięciu od źródła)

- Naprawić komendy z help 1,2,3 bo niektóre nie działają

www.worldofminecraft.pl

Opublikowano

Przed restartem serwera kopałem jaskinie a tam nagle TNT stoi.. ( jaskinia około 100 kratek pod powierzchnią! nie otwierana. Coś dziwnego się dzieje...

Opublikowano

No więc tak, moja propozycja, aby zlikwidować całkiem zamek, i żeby ludzie się rozeszli w inne miejsca, w zamku jest za dużo graczy i przez to prawdopodobnie mają lagi im więcej osób wokół siebie tym bardziej każdemu z osobna laguje. Zamek to wielki lag.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK ma racje przez to nie którzy nie mogą się zalogować np ja loguje się nie ważne kiedy jestem pod txt spadam wie ktoś co to znaczy (na innych serwach tak nie mam)

Opublikowano

Czy istnieje możliwość wprowadzenia zabezpieczeń przed niszczeniem cudzych budowli ? Krew mnie zalewa jak widzę swój dom bez połowy ściany, ukradzione drzwi, węgiel z przepalarek....

www.worldofminecraft.pl

Opublikowano

Kiedy wprowadzicie komendę /sethome i /home? chcę się kawał drogi od spawna zbudować a nie mam jak potem znaleźć tego domu ;p

Opublikowano

Ktoś mi wchodzi na mój nick selF i coś buduje. Cały czas mnie wylogowuje i teraz pisze, że mam bana. Możecie coś z tym zrobić ?? mój nick selF

Opublikowano

Brorza a wiec to ty mnie wywalasz i teraz moj nick zbanowali za lagowanie jakies serwera... nie wywalaj mnie moj nick selF ja sie na nim zarejstrowalem jak bedzie wersja final to sie rejstruj na nim

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ehh...

Edit//

To twój post...

Nick w grze: Incore

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam jakiegoś serwera do minecrafta bez lagów z miłą atmosferą i ogarniętymi adminami mam nadzieje że zostanie stworzony ts3 dla graczy bardzo umiliłoby to gre

Ja się rejestrowałem przed tobą a ty na dodatek na innym nicku więc poczytaj sobie regulamin, powinieneś dostać bana na 3 dni :x

I przez Ciebie teraz mam bana nie wiem za co, dzieki botq....

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi lagami i dc ale to jest denerwujace. DC NISZCZY SYSTEMY Z CZERWONEGO PROSZKU !

www.worldofminecraft.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...