Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie Expic Palkiem 88 Lv Bez Waste ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć dobrego loota , to lecisz na crown armor i crown shield quest , znajduję się tam jeden Black Knight. Z takimi skillami nie będziesz miał z nim problemów , a loot jest dobry.

Sam tam siedziałem przez 2h wylociłem: 3x boh , d lance i pare k legów i chyba jeden warrior helmet. A waste prawie wgl. nie miałem , ponieważ uciekałem od niego.

Albo idź jak up na d-lair , na pohu znajduję się mały resp dragonów , a niżej znajdują się dragony i dl'e (kiedyś się tam respił demodras , a jak dobrze pamiętam tam z tasków jest tp na demodrasa).

Na pohu , także znajduje się duży resp Wyvernów,Giant spiderów , gdzie nie gdzie znajdują się pojedyńcze Orki (leadery,berserkery i te słabsze shamany) , elfy scouty itd.

Jak umiesz grać , to na tych expach możesz w jeden dzień parenaście cc się wzbogacić (PODKREŚLAM PRZYNAJMNIEJ).Tylko nie możesz mieć laggów i sprawnie uciekać od potworów i level będzie leciał cudnie jak i loot :)

Mam nadzieję , że pomogłem. Jak pomogłem to daj + , a jak nie to nic nie dawaj. B)

Jak pomogłem daj + :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...