Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, chce kupic sluchawki do CS`a 1.6, chce, zeby dobrze bylo slychac kroki itd. na oku mam Creative Fatality Gaming, Sennheiser HD201, AKG K 512... Moze cos innego ?? Cena do 150 zl... !

65994253024037513199.png
Opublikowano

Polecam Ci słuchawki Creative Fatality hs-1000, sam je posiadam i jestem z nich zadowolony. Do gier są idealne, bardzo dobry mikrofon, gram w csa i bardzo dobrze słyszę kroki. Po 2-3 godzinach noszenia ich bolą uszy i to jest chyba jedyna ich wada. Jeszcze mają bardzo cienki kabel który bardzo łatwo przerwać. Kupisz je za 90-110zł

Opublikowano

90-110 zł ?? na alegro po 160 zl widze; P 2-3h i bola uszy ?? Siedze przy kompie jakies 7h dziennie :O Nawet juz jestem przyzwyczajony do bolacych uszu, i mam pytanie, czy te fatalitki uda mi sie kupic np w media expert ? xD

65994253024037513199.png
Opublikowano

Nie kupuj fatality, bo to szajs, a typ wyżej nie wie co mówi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Faktycznie widzę trochę drożej niż powiedziałem. Ja je kupiłem w wakacje na 3kropki.pl (lub coś podobnego) za 100zł + przesyłka, może jakaś zniżka była. Nie mam pojęcia czy je dostaniesz w sklepie typu media expert. Do upa uzasadnij dlaczego te słuchawki to szajs. Mam je na sobie i wiem co mówię.

Opublikowano

Faktycznie widzę trochę drożej niż powiedziałem. Ja je kupiłem w wakacje na 3kropki.pl (lub coś podobnego) za 100zł + przesyłka, może jakaś zniżka była. Nie mam pojęcia czy je dostaniesz w sklepie typu media expert. Do upa uzasadnij dlaczego te słuchawki to szajs. Mam je na sobie i wiem co mówię.

Też je MIAŁEM na uszach i wiem co mówię, w takiej cenie znajdziesz o wiele lepsze słuchawki niż ten przereklamowany szajs "dla graczy". W pogaduszkach już było kilka tematów o słuchawkach, poszukaj i poczytaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...